Vakantie actie Carl Denig: 25% korting op ALLE tenten

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Carl Denig staat bekend als dé outdoor specialist. Het assortiment die ze aan u presenteren zal u verder overtuigen. De oprichter, Carl Denig, had vanaf het begin een affinitiet voor het kamperen. Om zijn studie tot kleermaker af te ronden, heeft hij namelijk met twee vrienden in een zelf gemaakte tent gekampeerd aan de Isle of Wight. Helaas was hun kampeer avontuur op militair oefenterrein en werden ze opgepakt. En de rest is geschiedenis, want de tenten van Carl Denig werden toen in productie gebracht. Nu kunt u ook zo een tent aanschaffen, want tijdens de vakantie actie geeft Carl Denig 25% korting op ALLE tenten. 

Traditie Carl Denig wordt voortgezet

Carl Denig voorziet reeds langer dan 100 jaar in de behoefte van de outdoor sporter. U weet dat u terecht bent bij Carl Denig voor uw kleding, schoenen, rugzakken, tenten en andere accessoires die te maken hebben met outdoor. En dat alles tegen de allerbeste prijzen. Tot heden is de filosofie achter Carl Denig niet veranderd nl: u krijgt nog steeds TOP kwaliteit buitensport artikelen tegen de beste prijzen. Daarnaast krijgt u ook meteen advies van hoog niveau als het gaat om de producten van Carl Denig.

Vakantie actie Carl Denig: 25% korting op ALLE tenten

Het is zomer en dus ideaal weer om veel buiten te zijn. Ook om te kamperen dus. Carl Denig heeft haast alles in vooraad dat te maken heeft met deze activiteit. Dat betekent dat u dan ook een degelijke tent kunt aanschaffen bij Carl Denig.

Carl Denig heeft verschillende modellen trekking tenten opgenomen in het assortiment. Elk van deze tenten is zeker functioneel naar de behoefte van de gebruiker. Er valt te kiezen uit verschilende merken waaronder NIGOR, VANGO, HILLEBERG en natuurlijk ook CARL DENIG. Schaf vandaag nog online een tent aan om lekker te gaan kamperen. Carl Denig heeft nog een heel mooie aanbieding voor u samengesteld. Alle tenten mag u voor 25% MINDER bestellen. De prijs neemt af met 25% gedurende de hele maand juli 2019. Maak er dus gretig gebruik van.

Schrijf een review