Vakantie aanbiedingen Prijsvrij.nl: Top Accomodaties tegen verrassend scherpe prijzen

Geldig vanaf

Vakantie aanbiedingen Prijsvrij.nl: Top Accomodaties tegen verrassend scherpe prijzen
success 100%

Vakantie, vakantie wat een heerlijke tijd. Lekker genieten met familie, vrienden of gewoon alleen. Het is altijd goed om er even uit te gaan. Genieten en dan weer vol energie aamvangen met het normaal leven. Prijsvrij.nl is de boekingsagent die achter complete en voordelige vakanties en reizen staat. Is Prijsvrij zo populair? Prijsvrij.nl geniet grote bekendheid mede door het groot netwerk. Daarnaast zijn er ook andere aspecten die deze agent op de kaart houden waaronder:

 • Garantie op de BESTE deal
 • Klantenservice van top kwaliteit
 • Veiligheid en betroubaarheid
 • Geen boekingskosten
 • TV bekendheid

De voordelen van zaken doen met Prijsvrij liegen er dus niet om. Een voordelige vakantie staat u gegarandeerd te wachten.

Lastminutes

Prijsvrij.nl deals, perfect voor vakantie houden

Bij Prijsvrij bent u het geheel jaar door terecht voor de beste vakanties. Kies dus gewoon uw periode en geef aan waar u het liefst vakantie wilt houden. De TOP 3 accomodaties voor nu zijn:

 1. Spanje- HC Cuidad laurel, Mallorca
 2. Lanzarote-Relaxia Olivina
 3. Spanje-Can Bossa, Ibiza

Deze Top 3 heeft men gekozen aan de hand van de boekingen naar deze bestemmingen. Daarnaast zijn er ook andere deals die u zeker niet mag overslaan.

Bestemmingen met EXTRA voordelige tarieven

De planning voor vakanties moet u niet laten liggen. Hoe eerder u alles in orde heeft, des te beter de voorbereiding. Prijsvrij heeft een paar goede deals die u nu al kunt bekijken en als het bevalt …boeken. De deals zijn:

 • Trip naar Les Dalies, Costa Dorada, Spanje- het vertrek is vanaf Eindhoven en de trip duurt 8 dagen. Vetrek is verder gesteld op 12 spetember 2018. Prijs per persoon is € 278,-(op basis van logies)
 • De Mika Villas deal naar Kreta, Griekenland- 8 daagse trip vanaf Eindhoven. U vetrekt per 25 juni 2018 en de prijs per persoon is € 321,-
 • De Parque Bali deal naar Gran Canaria – 8 -daagse trip vanaf Eindhoven. Ook op basis van logies en kost € 241,-. Vetrek is gesteld op 5 juni 2018

Zo worden er zeer regelmatig tal van andere deals geadverteerd die in trek zijn als bestemmingen. Volg Prijsvrij.nl op de voet en boek op tijd de vakantie van uw leven voor minder.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Reageer