0 Comments
This offer has expired.
Expires:
success 100%

Bent u een liefhebber van de welbekende Birkenstock slippers? Houdt u van de manier hoe ze lopen? Dan kunnen we best begrijpen dat u steeds weer zo een slipper wilt aanschaffen. Met online shoppen is het mogelijk om simpel en snel uw Birckenstocks te bestellen. Dat kunt u doen via Sandalenshop.nl, de webshop van de Birkenstockstore. Voor alle modellen Birkenstock en meer hoeft u niet verder te zoeken. Daarnaast bestaat assortiment verder uit Teva sandalen, Panama jack schoenen, Toni Pons schoenen en Warmbat sloffen. Genoeg om uw voeten dus veilig te houden. Sandalenshop probeert u ook zoveel als mogelijk voordelen te brengen. Bekijk bijvoorbeeld de Vaderdagactie die nu loopt bij Sandalenshop.nl op Birkenstock.

Birkenstock reeds lang voetverzorger

Het merk Birkenstock zorgt ruim 245 jaar voor dat mensen lekker en gezond lopen. Het kernproduct van Birkenstock is en blijft het anantomisch gevormde voetbed. Dit voetbed is opgebouwd uit ondersteunende elementen die u urenlang loop plezier kunnen garanderen. Geen last vann oververmoeide voeten dus. Ondanks dit revolutionair product blijft Birkenstock werken aan vernieuwingen op verschillende gebieden. Birkenstock heeft inmiddels de status verworven van een wereldwijd merk ( te vinden in meer dan 90 landen).

Vaak denkt men dat schoenen, sandalen en slippers die ontworpen zijn voor gezondheidsredenen niet stijlvol kunnen zijn. Birkenstock heeft het tegendeel bewezen. Er is voortdurend gewerkt aan de vormgeving van de producten. Ontwerpen van onder andere Heidi Klum hebben ook via Sandalenshop een podium gekregen. Genoeg creativiteit om meee aan de slag tegaan dus.

Vaderdagactie bij Sandalenshop

Het is spoedig Vaderdag. De komende zondag mogen vaders best wel in het zonnetje geplaatst worden. De goede vaders kennen hun verantwoordelijkheden naar hun gezin toe en trotseren een heleboel om hun gezin te voorzien van het nodige. Ze verdienen dus best wel wat aandacht. In het teken van Vaderdag heeft Sandalenshop.nl een heel mooie actie waarbij u de voeten van uw vader blij kunt maken met een Birkenstock Arizona. Dit model van Birkenstock is een heel stabiel model met dubbele banden. De andere kenmerken van de perfecte Birkenstock zijn er ook bij dit model aanwezig.

Bent u zelf vader? Verwen dan uw voeten voor een keertje. Vanaf een bedrag van €49,- heeft u een heel mooie Birkenstock Arizona. Wilt u een ander model Birkenstock? Bekijk dan het totaal assortiment van Birkenstocks.

Leave a Reply