Tot wel €425,- korting bij de overstap naar Powerpeers!

0 ervaringen

Nederland heeft Klimaatdoelen te halen? Dat kan als een ieder samenwerkt. Met de juiste formule zal Nederland de klus wel klaren. Er zijn verschillende stake-holders die hun input doen. De overheid, energieleveranciers, gemeenten en tal van anderen. Toch moet het publiek gewillig zijn om de energietransitie te omarmen. De ‘normale’ mens zal uiteindelijk wel de doorslag brengen met de overstap naar duurzame energie. 

Tot wel €425,- korting bij de overstap naar Powerpeers! 1

Groeiende bewustwording

De Nederlandse samenleving wordt steeds bewuster van het gebruik van duurzame energie. Door groener te leven wordt het milieu een handje geholpen. De ‘normale’ mens heeft dus wel een stem. Ze kunnen zowel de afnemer of opwekker zijn van duurzame energie en dan onderling dealen.  Dat is iets waarnaar er gewerkt wordt. Powerpeers zit te midden van dit proces als energie platform. Mensen worden samengebracht om te ‘dealen’ in duurzame energie.

Powerpeers, de beste keus

Powerpeers komt absoluut niet op u af met ‘sprookjesverhalen’. U wordt gegeven wat u verdiend tegen een scherpe prijs. Daarnaast is de service top. U mag zelfs kiezen van welke bron uw energie mag komen. Wat mag u verwachten van Powerpeers? U mag het volgende verwachten:

  • Scherpe tarieven- Powerpeers zet zodanig alles in elkaar dat u stroom krijgt tegen de scherpste prijzen( ook nog korting)
  • Garantie op 100% groene stroom- Dit alles wordt op Nederlandse bodem opgewekt
  • Apps ter ondersteuning (24/7 ondersteuning)
  • Community binding- de gemeenschap zelfs zal afnemen en produceren onderling (ideale situatie)
  • Geen gedoe met de overstap, alles wordt geregeld voor u.

Overstapskorting van tot €425,-

Powerpeers werkt naar een volledig duurzame samenleving toe. Groen hoeft niet duur te zijn. dat ziet u terug in de tarieven die Powerpeers hanteert. Daarnaast krijgt u ook steevast een korting om het nog voordeliger te maken. Dit doen ze niet om u te lokken, maar om u eerder te motiveren. Zou het niet leuk zijn om een korting te krijgen die wel oploopt tot wel €425,-? Bekijk dan de contracten en kies het voordeligste voor u.

Concurrenten vergelijken brengt het verschil

Vergelijk energie en ontdek de voordelen. Welke is het voordeligst voor u op dit moment? Toets het dan! Gebruik uw postcode/ huisnummer samen met het verbruik en ontdek de tarieven. Op aanbiedingen.com komt het voordeligste aanbod aan top van het scherm. Vergelijk en bespaar dus tot wel €425,-. Alles is mogelijk.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Schrijf een review