Tot wel € 300,- cadeau bij 3 jaar Essent ZZP & MKB contract

Geldig vanaf tot

Tot wel € 300,- cadeau bij 3 jaar Essent ZZP & MKB contract
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Wie wilt er nou niet minder betalen voor de maaandelijkse rekeningen? Precies, een ieder! Dat gaat wel niet automatisch. U gaat zelf naar manieren moeten zoeken om te besparen. Als het gaat om uw energiefactuur bijvoorbeeld kunt u besparen door lichten uit te doen of energiezuinige apparaten aan te schaffen. Dat helpt tot op zekere hoogte, tenminste bij een normaal huishouden. Maar dan heb je ook de ondernemers die het willen proberen, ja het besparen. Met verhogingen is het moeilijk om soms de concurrentie gezond aan te gaan. Essent heeft ook voor de zakelijke klanten een oplossing. Een vast contract voor de kleinzakelijke ondernemer met voordelen.

Vast & zeker laag tarief bij Essent Zakelijk contract

Als ondernemer staat Essent klaar om u kennis te laten maken met het besparen. Extra geld overhouden betekent dat u meer kan stoppen in het upgraden van uw bedrijf waar nodig of sparen voor de toekomstige ontwikkelingen. Het Vast & Zeker zakelijk contract van Essent zal u als ondernemer een voorsprong bezorgen. De voordelen die gekoppeld zijn aan dit contract zijn onder andere:

  • Vaste en voordelige tarieven
  • Groene stroom ( duurzame energie)
  • Geen invloed van prijsschommelingen ( constante prijs gedurende contractperiode)
  • Tot maar liefst € 300,- korting als cadeau ( hangt af van de duur van het zakelijk contract)

Bent u dus een kleinzakelijke ondernemer op zoek naar voordeel? Bereken dan wat Essent aan te bieden heeft aan vermindering. Het verbruik voor stroom en gas van het bedrijf is belangrijk in deze. Deze en de looptijd van het contract bepalen wat u gaat besparen. Na een snelle rekensom krijgt u het gemiddeld maandbedrag. U merkt dat het minder uitkomt is dan de huidige kosten, een gegronde reden om over te stappen dus.

Voorwaarden voor de kleinzakelijke ondernemer om over te stappen

Om in aanmerking te komen moet u als kleinzakelijke ondernemer wel bepaalde voorwaarden in acht nemen. Deze actie loopt bijvoorbeeld van 1 januari 2018 tot en met 31 december 2018. Daarnaast moet de afgenomen energie uitsluitend gebruikt worden voor de zakelijke doeleinden. Het verbruik moet tenminste 8000 kWh stroom en 1600 m3 aan gas zijn. Dit zijn slechts een paar van de voorwaarden die gepaard gaan met de actie voor kleinzakelijke klanten. De complete actievoorwaarden kunt u netjes nalezen om er zeker van te zijn dat u mag meedoen.

Zijn de voorwaarden niet in lijn met wat u doet? Geen probleem, er zijn tal van andere voordelige energie aanbiedingen die u kunt kiezen. Bekijk deze op aanbiedingen.com. Vergelijk energie en bespaar op energiekosten!

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

 

 

Reageer