Tix.nl Hanoi vliegtickets v.a €478

0 ervaringen

In oktober vliegen naar Hanoi Vietnam? Bestel dan nu via Aanbiedingen.com Tix.nl Hanoi vliegtickets v.a €478. Hanoi is de hoofdstad van Vietnam met een inwonersaantal van circa 8 miljoen. Dat is natuurlijk enorm veel ten opzichte van het inwonersaantal van Nederland. Veel backpackers weten Hanoi te waarderen omdat oud en nieuw Vietnam daar samenkomt.

Tix.nl Hanoi vliegtickets v.a €478

Het is er hectisch maar toch op een fijne manier. Het leven gaat hier 24 uur per dag gewoon door. Je vind er vele barretjes waar je heerlijk vietnamees kunt eten. De sfeer is kleurrijk en divers. Omdat het verkeer ook in Vietnam heel hectisch is, is het aan te raden om de stad te verkennen per scooter of brommer. Zo zie je nog eens wat van de stad waar de meesten niet komen. Geniet van de vele museums en verdiep je in eeuwenoude cultuur van Vietnam. Zo zul je er veel verschillende invloeden tegenkomen.

(Tekst gaat verder onder de afbeelding)

Tix.nl Hanoi vliegtickets v.a €478 1

Beleef de cultuur in Vietnam

Eeuwen terug viel Vietnam onder bescherming van China, maar eigenlijk moeten we het meer als een overheersing zien. Het land is door de eeuwen heen vaak overheerst. Vanaf de 15e eeuw waren het de Europesen die het land binnenkwamen. En is het zelfs nog onder invloed geweest van Frankrijk. Vandaag de dag merk je er niets meer van, en is het officieel nu de Socialistische Republiek Vietnam.

Welke bezienswaardigheden zie je er?

Vele bezienswaardigheden kun je op je lijstje zetten. Bijvoorbeeld een bezoek aan het Hoan Kiem Meer, vooral in de ochtend zul je bewoners tegenkomen die hier hun dagelijkse rek en strek oefeningen doen. Of volg een Tai Chi les mee. Hanoi’s Old Quarter is ook een bezoek waard. Iedere straat laat weer andere verkopers zien. Van kruidenier tot Goudsmid. Proef ook eens de befaamde Pho (Spreek uit Pfo) soep. Een lekkere wokmaaltijd is ook aan te raden.

Nieuwsgierig geworden naar dit kleurrijke land? Klik dan op de aanbieding voor de Tix.nl Hanoi vliegtickets v.a €478. Controleer de beschikbare datums voor vertrek.

Schrijf een review