Tijdelijke actie bij Saniweb: 50% korting op Saqu badmeubelsets

0 ervaringen
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Saniweb.nl is de online store die goed is voor de Badkamer. Alles dat u maar nodig heeft om uw badruimte om te toveren tot een voor u heilige badplaats. Het assortiment bestaat uit onder andere: kranen, toiletten, wastafels, badmeubelen , tegels & andere accessoires. Met de hulp van Saniweb kan het niet mislopen bij het inrichten van uw badkamer.

Saqu Salto Slimline meubelset 2 lades met mineraalmarmere wastafel 60cm Romi AntracietSaqu Salto meubelset 2 lades met mineraalmarmere wastafel 120cm Bardolino EikenSaqu Salto meubelset 2 lades met mineraalmarmere wastafel 100cm Glans Wit

Aanbieding op badmeubelsets van Saqu!

Heeft u in de planning om de badruimte aan te pakken? Zou u een badmeubelset willen plaatsen? Dan valt het goed met de tijdelijke aanbieding van Saniweb.nl. De komende periode is er een korting van 50% op badmeubelsets van het merk Saqu. De Saqu meubelsets in de aanbieding  zijn van de modellen Gaia, Salto , Kino & Roots. Op deze modellen krijgt u dus flink korting.  Kies dus het model uit dat het best past aan de rest van uw badruimte. U hoeft u zich geen zorgen maken na de bestelling, het wordt u direct GRATIS opgestuurd. En als EXTRA krijgt u ook nog een GRATIS kraan mee ter waarde van €70,-. Haast u wel, OP =OP. Vanaf €325,- al een badmeubelset in huis. Dat is toch ongehoord!

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

 

Schrijf een review