Ticket Negenmaandenbeurs €17,95

0 ervaringen
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Ticket Negenmaandenbeurs €17,95 1De Negenmaandenbeurs is er  speciaal voor (aanstaande) ouders. Of u nu recent bevallen bent of nog moet bevallen de Negenmaandenbeurs is altijd leuk om te bezoeken. Bestel nu uw ticket Negenmaandenbeurs €17,95. Anders is het ticket €22 maar nu in de voorverkoop voor slechts €17,95. Dat is toch een korting van circa €4. De beurs is te bezoeken van 26 februari tot en met 1 maart 2020.

Ticket Negenmaandenbeurs €17,95 bestellen met Aanbiedingen.com

Zwanger zijn is natuurlijk hartstikke leuk en vooral wanneer het uw eerste keer is. Op de negenmaandenbeurs kunt u uw hart ophalen. Verschillende kramen die u bezoeken kunt en inspiratie op kunt doen. De nieuwste kinderwagens en maxicosi’s worden gepresenteerd. Kraampjes die u tips geven over de voeding en verzorging van u zelf en uw baby. Of bekijk de nieuwste trends op het gebied van baby’s. Tips voor de inrichting van de babykamer kunt u er ook vinden. Workshops volgen die ontzettend leerzaam zijn.

Shop hebbedingetjes in de Baby Winkelstraat

Zo is er de Baby Winkelstraat waar u naar hartelust kunt shoppen. Van leuke hebbedingetjes tot trendy babykleding. Bijna iedere zwangere vrouw begint ruim van tevoren al met het maken van een lijst. Wat heeft men nodig voor de baby uitzet? De standaard producten staan erop. Maar op de Negenmaandenbeurs kunt u nog veel meer tips opschrijven. U krijgt er advies. Hoe stimuleert u uw kleintje? Zo kunt u met uw kleintje spelletjes doen die goed zijn voor hun ontwikkeling. Of krijg tips over voeding, want u mag als zwangere vrouw niet meer alles eten.

De leukste tips om uw zwangerschap kenbaar te maken

Of als u echt net zwanger bent vind u er tips voor manieren om uw zwangerschap bekend te maken. Echt leuk om te doen. En later in de zwangerschap kunt u mits u dat wilt het geslacht van uw kleintje bekend maken. Deze tips kunt u vinden op de Negenmaandenbeurs. Klik bovenaan deze pagina van Aanbiedingen.com en wij brengen u naar de juiste website. Zo kunt u vandaag nog tickets bestellen voor de Negenmaandenbeurs.

Schrijf een review