Thermen Bussloo Entree met Buffet&Massage v.a €59,95

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Het is overduidelijk kouder buiten nu de herfst is begonnen. Daarom willen we u deze aanbieding ook niet onthouden. Een lekker dagje Thermen Bussloo Entree met Buffet&Massage v.a €59,95. Ziet u het al voor zich? De hele heerlijk genieten in de warme sauna’s. Alle spieren komen tot rust. Afvalstoffen worden verwijderd.

Thermen Bussloo Entree met Buffet&Massage v.a €59,95

De grootste reden dat men naar de Sauna gaat is om te relaxen. Relaxen van de alledaagse stress rondom werk of andere dingen. De geest heeft namelijk ontspanning nodig. All work and no play is gewoonweg niet goed voor het lichaam. Een vermoeid lichaam wordt sneller vatbaar voor ziektes en andere kwalen. En dat willen we juist voorkomen. En daarvoor is de Sauna een ideale plaats om te ontspannen.

Las regelmatig een relax moment in

Eigenlijk zouden we elk jaar eens in de zoveel maanden een relax moment moeten inlassen. Gewoon omdat het kan maar vooral omdat het moet. Gezondheid is het allerbelangrijkste, want wat hebben we aan werk en geld als onze gezondheid er niet naar is? Als we vermoeid zijn en op een burnout afstevenen dan lukt werk en het concentreren niet eens meer. Gezondheid is helaas niet te koop, maar zelf veel doen om gezond te blijven dat is mogelijk.

Badderen in een Mexicaanse grot?

Na een heerlijke dag in de sauna is uw lichaam en geest ook weer gekalmeerd. Neem een heerlijk bad in een Mexicaanse grot, of waan u in een Oosters sprookje door een hamambad te nemen. De whirlpool is ook heerlijk. Als dit allemaal gedaan is, dan kunt u gaan voor een heerlijke massage. Even alles om u heen vergeten. De spieren worden goed gemasseerd en de stress valt van u af.

De sauna is gezond!

Het is algemeen bekend dat het afvoeren van afvalstoffen ons beter laat voelen. We voelen ons herboren en mentaal weer sterk genoeg. Dat heeft u al gedaan in de Sauna, vervolgens het bad, en dan loom een massage ondergaan. Maar dat is nog niet alles, want erna kunt u aansluiten bij een live cooking Buffet. Waar u mag genieten van de heerlijkste gerechten uit allerlei keukens. Er wordt gekookt met verse en lokale producten en dat proeft u ook bij elke hap.

Klaar voor een dagje Wellness?

Bent u wel toe aan een wellness dagje? Klik dan op de aanbieding en boek snel. Er gelden verschillende voorwaarden. Als u mee wenst te doen met het dinerbuffet dan is er een meerprijs van €10 per persoon. Ook geldt er een toeslag wanneer er in het weekend geboekt wordt. Aanbiedingen.com plaatst regelmatig Sauna en Wellness aanbiedingen. Houdt ons daarom regelmatig in de gaten. En wie weet zit u volgende week al heerlijk in de sauna.

Schrijf een review