Thermae 2000 verwent: GRATIS entree bij boeking Gezichtsbehandeling

Geldig vanaf tot

Thermae 2000 verwent: GRATIS entree bij boeking Gezichtsbehandeling
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Een ieder maakt wel drukke dagen door aan het werk. Daardoor laat u vast wel bepaalde zaken liggen. U verwaarloosd soms het lichaam. Het kan minder sporten betekenen, niet gezond eten of zelf een beetje minder lichaamsverzorging. Het kan zo van alles zijn. En dan komt het moment waar u al langer naar uitkijkt….. een beetje tijd om bij te komen en te genieten van wat rust. Het bezoeken van een Wellness center kan u zeker ook de nodige boost geven. Thermae 2000 is hét wellness center van Nederland en staat ter uwer dienst. Verwen uzelf en bezoek de world of wellness. Beter dan dit zult u elders in Nederland niet gauw vinden. De faciliteiten zijn om van ú tegen te zeggen.

Kosteloos naar binnen voor 1 dag bij gezichtsbehandeling van 25 minuten

Online mag u vanaf vandaag een deal boeken om een beetje bij te komen. Gewoon gepland een dagje eruit moet kunnen. Thermae 2000 heeft de Verwen Deal zodat u eindelijk na lange tijd het lichaam wat rust geeft. Wat houdt deze deal in? Deze deal houdt in dat u een dag toegang mag genieten tot alle wellnessfaciliteiten (binnen-en buitenbaden uit eigen bron, sauna’s, stoombaden en veel meer). Daarnaast mag u ook genieten van een gezichtsbehandeling van ruim 25 minuten (Thermae For Me). 

Om zeker te kunnen zijn van dit pakket moet u wel van te voren online een afspraak boeken. Dit pakket is verder ook nog afgeprijsd van € 74,- naar € 39,50 per persoon.  Laat het gezicht weer zacht en stralend aanvoelen na de blootstelling aan de zonnestralen. Niet te lang wachten…… de deal loopt tot en met 31 augustus 2018. Bekijk daarnaast ook de andere arrangemeneten.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Thermae 2000 verwent: GRATIS entree bij boeking Gezichtsbehandeling
Gemiddeld 10 op basis van 1 reviews

Reageer