Thalia lanceert Valentijnsdag promotiecode

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Verzorging van het lichaam is een investering die we allemaal best wel kunnen doen. We hebben immers maar één lichaam en dienen goed daarvoor te zorgen. Let dus goed op hoe u omgaat met uw lichaam en wat voor producten u gebruikt. Het is zeker aan te raden om producten te gebruiken met een 100% biologische achtergrond. U weet dan bij voorbaat dat er geen schadelijke stoffen in zitten. Het merk Thalia is een merk die ook de biologische route heeft gekozen. Alle producten worden met liefde en zorg vervaardigd. Ze mogen dus best ook met liefde gedeeld worden. Thalia lanceert voor Valentijnsdag een promotiecode. Laat dit de kans zijn om producten tegen korting aan te schaffen of cadeau te maken op een voordelige manier. 

Thalia lanceert Valentijnsdag promotiecode 1

Thalia lanceert Valentijnsdag promotiecode

Het is binnenkort weer Valentijnsdag, de dag waarop liefde extra getoond wordt in de vorm van verschillende gebaren. De ene stuurt een bloemstuk op, de ander een kaart met een leuke tekst of gewoon een leuk cadeautje. Thalia doet een heel mooi gebaar door ook op haar manier mee te doen. In verband met de viering van Valentijnsdag heeft Thalia een promotiecode beschikbaar die 30% korting op het totaal assortiment oplevert bij gebruik. De code = ‘valentijn30’. De promotiecode is beschikbaar voor gebruik in de periode van 7 februari 2020 tot en met 14 februari 2020. Verras uw geliefde of kennis met een heel goed product van Thalia, maar dan tegen een kortingsprijs. Of give yourself some love!  Uw lichaam verdient ook de liefde.

Waarom producten van Thalia?

Thalia heeft voor gekozen om producten op de markt te zetten die geen SLS, SLES of Parabenen bevatten. Ze zijn allemaal dus 100% biologisch. Ook heft dit merk de dieren lief. Geen van de producten zijn of worden uitgetest op dieren ( 100% DIERPROEF VRIJ).

Hoe ziet het assortiment aan producten eruit? U kunt kiezen uit producten ter verzorging van het haar, gezicht, de  huid en ook ter verzorging van uw baby. Daarnaast is er ook een speciale Thalia parfumlijn beschikbaar met een heleboel leuke fragrances. de producten van Thalia zijn zeker het proberen waard. Heeft u inmiddels al gezien wat u wilt bestellen tegen die periode? Is het bedrag € 35.- of hoger? Dan is er nog een voordeel aan uw aankoop verbonden. U krijgt de bestelling dan geheel GRATIS verzonden. Geen kosten voor verzending dus!

Schrijf een review