0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:
success 100%

Het is een heel groot Pleinfestijn. Plein.nl viert namelijk haar 16-jarig bestaan. Sweet Sixteen! Dat betekent meteen ook dat de Nederlandse gemeenschap reeds 16 jaren haar vertrouwen heeft gesteld in Plein.nl voor de persoonlijke verzorging en van het gezin. In verband met de jaardag mag u samen met andere klanten profiteren van de Sweet Sixteen kortingen tijdens het Pleinfestijn.

Plein.nl zorgt voor de verzorging het totaal gezin

Plein.nl kent niets anders dan zorgen voor een goede verzorging. Het is dan niet verbazingwekkend dat u alles bestemd voor de dagelijkse verzorging van uzelf, uw gezin en zelfs de huisdieren vindt. U vindt er bijvoorbeeld alles rondom gezondhied, persoonlijke verzorging en ook beautyproducten. Heeft u pas een gezinslid erbij? Geen zorgen, want Plein.nl neemt deze ook zeer liefdevol mee in de verzorging. Voor de verzorging van uw kroost vindt u een heel mooi uitgezocht assortiment bestaande uit avn luiers en zalfjes tot aan speentjes en babyvoeding.

Heeft u huisdieren erbij? Geen nood, want ook voor de verschillende huisdieren is er veel te halen. U vindt bij Plein.nl veel voor uw hond, kat, vogels, vissen, knaagdieren en zelfs paarden. Plein.nl zorgt voor de producten ter verzorging.

Moet u eens weer een grote schoonmaak doen? Of kleren wassen? Haal dan de middelen voor een heerlijke schone was, vaatwas en een frisse woning/kantoor.

Waarom shoppen bij Plein?

Shoppen bij Plein kent naast de garantie op een uitstekende verzorging ook nog tal van voordelen. Een paar van deze voordelen zijn onder andere:

  • Keuze in A-merken en natuurlijke verzorging (uitgebreid);
  • Voorraad van meer dan 15.000 producten;
  • Bestellingen groter dan € 25,- genieten GRATIS bezorging binnen Nederland ( €1,95 binnen België);
  • Bestel vandaag vóór 23.59 Uur en het is morgen in huis;
  • U mag gebruik maken van GRATIS retourneren

Sweet Sixteen kortingen tijdens Pleinfestijn

In verband met het 16-jarig bestaan van Plein hebben ze gemeend om een feestje te bouwen. U krijgt als klant namelijk kortingen. De zogenaamde Sweet Sixteen kortingen tijdens het Pleinfestijn. U krijgt tot 60% korting op A-merken in de verzorging. De merken die meedoen aan de acties zijn onder andere L’ORÉAL (tot 50%), LACTONA (tot 50%), Sun (tot 50%), MilBeMax (tot 45%), Elmex (tot 50%), Zwitsal (tot 45%),  ARIEL(50%), Renske ( voor €41,50), Dettol ( tot 60%), LUCOVITAAL ( tot 50%) en Finish (60%) .

U leest het zelf, heel veel merken/ producten in de aanbieding. Bezoek de shop en haal dus uw voordeel bij Plein!

Schrijf een review