0 Comments
This offer has expired.
Expires:
success 100%

Wat is het heerlijk om te genieten van leuke geinige verhalen. Lekker zitten en genieten van échte humor kan gelukkig nog wel. En wel met de stripverhalen van Donald Duck en zijn gezellige avontuurlijke familie. De onnozele Donald Duck raakt altijd op de één of andere manier verzeilt in een scenario waarbij er altijd iets grappigs uit voorkomt. En dat willen ze u niet onthouden. Hoe speelt hij het elke keer weer klaar? Heel mooie vraag, maar die weet het vaak genoeg zelfs niet. Hij doet het gewoon. U mag zelf elke week supervoordelig lachen en gieren met een Donald Duck abonnement. Zo ziet u zelf hoe hij alles op een komische manier ervaart.

Supervoordelig lachen en gieren met Donald Duck abonnement

Donald Duck en familie werken altijd op uw lachspieren

Donald Duck, de rijke oom Dagobert, Katrien , de drie avontuurlijke neefjes en de rest van duckstad hebben altijd iets grappigs voor u in petto. En ze beleven zeer regelmatigook  heel veel spannends. Zoals de pogingen om de kluis van oom Dagobert te beroven of de zoektochten naar zeldzame zaken.  Wilt u daar op de hoogte van blijven? Wilt u ook vanaf het begin lezen, de spanning beleven en lachen? Dan moet u een abonnement afsluiten welke u het blad wekelijks in uw postbus doet plaatsen.

Supervoordelig lachen en gieren met Donald Duck abonnement

Wilt u even lekker Donald Ducken? Bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw lachspieren vrijwel elke week te laten bewegen? Dan is een heel goede optie het nemen van een abonnement op het Donald Duck weekblad. Dat is niet gewoon een abonnement, maar een supervoordelige. Er zijn tal van voordelen verbonden aan het 12 maanden abonnement op het Donald Duck weekblad. Deze voordelen zullen we snel voor u opsommen. U krijgt gedurende 12 maanden het blad Donald Duck wekelijks thuis en ook nog een paar Donald Duck Extra’s erbij. Digitaal lezen hoort er ook bij, u kunt dan lekker lezen in de trein of in de wachtkamer bij de arts. Heel handig! En als u zelf een beetje wilt leren tekenen krijgt u een heel leuke verrassing bij, nl een tekenpakket. U leert heel snel uw eigen Donald Duck en andere figuren tekenen.

Om u een extra voordeel te bezorgen mag u het abonnement van 12 maanden afsluiten voor € 7,95 voor de eerste 6 maanden en de resterende 6 maanden voor € 14,50 per maand. Bestel vandaag nog en ga vervolgens lekker Donald Ducken.

 

Leave a Reply