Summerdeal Meervoorhaar.nl: 10% EXTRA korting met gebruik code

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Vrouwen zijn heel vaak bezig met haar. Het is een heel belangrijk deel van de verschijning. Het haar verdient dan voldoende aandacht en verzorging. Meervoorhaar.nl is dé webwinkel die zorgt voor het haar van de vrouw. En wie beter dan daarvoor te zorgen dan vrouwen zelf! Het team achter Meervoorhaar bestaat uit voornamelijk vrouwen die nagenoeg alles weten over het haar. Naar hun mening verdient elk plukje haar op het hoofd de juiste behandeling. En dat pakken ze dus op.

Producten afgestemd op haarverzorging

Het assortiment van Meervoorhaar.nl bestaat uit nagenoeg alle haarproducten die nodig zijn om het haar te verzorgen. Zelfs de eigenwijze of niet wel willende plukjes haar komen met de producten van Meervoorhaar.nl in lijn. Het assortiment bestaat uit producten zoals Haarverzorgingsproducten (shampoo’s, conditioners, tonic), Styling producten( cream, gel, mousse, wax), Haarverf (permanent, semi-permanent, waterstof), Kammen, Borstels, Tools (krultang, stijltang, fohn, Tondeuse) en ook Zonneproducten ( Fake Bake, bruiningsspray). Kortom, Meervoorhaar.nl zorgt ervoor dat het haar helemaal goed zit.

Summerdeal Meervoorhaar.nl: 10% EXTRA korting met gebruik code

Meervoorhaar.nl is het niet ongewoon om items de verkopen tegen scherpe prijzen. U zult het zelf moeten ervaren. De prijzen zijn heel scherp op haarproducten en dergelijke. Toch wordt er altijd wel een manier gezocht om de trouwe klanten een EXTRA voordeel te brengen. Ook dit keer heeft Meervoorhaar.nl iets speciaals weten te verzinnen. Het is zomer, dus veel zon om de haren lekker los te hanegn of er een mooi kleurtje in te doen. Anderen willen juist een kort kopje. Alles om een beetje in de sfeer te geraken.

In het kader van de zomer heeft Meervoorhaar.nl gemeend een Summmerdeal te lanceren. Vanaf nu tot aan 7 juli 2019 mag u van Meervoorhaar.nl 10% korting op online bestellingen. Het TOTAAL assortiment mag gekozen worden. U selecteert de items en gebruikt bij het afrekenen de promotiecode: SUMMER. De korting wordt dan automatisch verrekend. Profiteer ook van deze leuke actie.

Schrijf een review