0 Comments
This offer has expired.
Expires:
success 100%

Niet al te lang terug heeft u via aanbiedingen.com kennis mogen maken met Kings of Indigo. Zo heeft u dus formeel kennis kunnen maken met de brand die reeds 8 jaren aan de weg timmert.

Kings of Indigo blijft erbij dat het mogelijk is om goede kleding te vervaardigen zonder de belangrije grondstoffen uit te putten. Dat doen ze door simpelweg innovatie en duurzame productie methoden toe te passen. En dat werkt! Ze boeken succes en dat ziet u zeker terug in de producten.

Summer sale Kings of Indigo (tot wel 50% korting)

Denim in het spel bij Kings of Indigo

Alhoewel Kings of Indigo veel meer dan alleen denim verkoopt, hebben ze toch wel een voorliefde hiervoor. En ze hebben een heel unieke ‘blend’ van de pure japanse denim en de stevige Amerikaanse ‘Blue Jeans’ opgenomen in het assortiment. Zodoende kunt u zelf bepalen wat u op dat moment wilt aanschaffen. Maar dat is natuurlijk niet alles. Zoals eerder aangegeven vindt u er veel meer dan dat. Het assortiment bestaat verder uit andere kledingsstukken waaronder: T-shirts, shirts, broeken, rokken & jurken, jumpsuits, jackets ,shorts en ook accessoires.  Kortom na een bezoek aan Kings of Indigo heeft u nagenoeg een complete outfit om aan te doen.

Summer sale Kings of Indigo (tot wel 50% korting)

Het is inmiddels zomer en veel natuurlijk heel veel te doen. Ook de productenmarkt is aardig aan het opwarmen. tal van webwinkels bieden onder andere hun waar tegen gereduceerde tarieven aan. Kings of Indigo doet ook mee aan deze lekkere drukte en heeft ook een eigen Summer sale opgezet. Tijdens deze Summer sale mag u van Kings of Indigo shoppen en kortingen ontvangen die lopen tot wel 50%.

Mar dat is niet alles! Naast de summer sale krijgt u ook nog eens een 10% kassakorting. In één keer heeft u mogelijk dus meer als 60% korting in bepaalde gevallen op items die wenst aan te schaffen. Deze Summer sale van Kings of Indigo is dus helemaal niet te verwaarlozen. Schaf nog wat leuke kleding voor de zomer aan bij Kings of Indigo. Wel niet te lang wachten , deze actie duurt slechts 2 weken.

Leave a Reply