Studeer aan NHA en ontvang tablet/activity tracker

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Heeft u de drang om verder te studeren? Of wilt u nu een beroepsgerichte opleiding volgen? Dan is het de hoogste tijd om de hulp van NHA.nl in te roepen. Deze kunnen u opleidingen op maat aanbieden tegen heel scherpe prijzen. Met ruim 80 jaar ervaring heeft NHA tal van opleidingen opgenomen en kunnen verbeteren door deze periode heen. U vindt dus hier zeer waarschijnlijk de opleiding die past bij u. En het studeren komt met bepaalde voordelen. Studeer aan NHA en ontvang tablet/activity tracker bij de inschrijving. Dat is bedoeld om u alvast te motiveren. Studeren is investeren in uzelf of anderen, maar met een steuntje of motiverende factor gaat het altijd vlotter. 

Studeer aan NHA en ontvang tablet/activity tracker

NHA heeft een ruim assortiment aan studies waaruit u kunt kiezen. U kunt onder andere kiezen uit VMBO/HAVO/VWO opleidingen, Taalcursussen, Beroepsopleidingen , Hobbycursussen en andere populaire interessegebieden. Meer dan genoeg om uit te kiezen. NHA voorziet u van alle relevante informatie en u mag van start. Het voordeel is dat u geheel op uw tijd zal kunnen studeren. Na het werk of wanneer de rest van ‘t gezin aan het slapen is. Noem maar op, dat is het voordeel van online studeren.

Bij een succesvolle inschrijving aan NHA krijgt u ook nog een presentje. U heeft keus uit een 9″ Inch Tablet+ toetsenbord of een Activity Tracker + Basiscursus Fit en Gezond Leven. En natuurlijk de superscherpe prijzen. Verwacht dus niets minder van de voordeligste opleider van Nederland. Wilt u weten als u dit zal kunnen bolwerken? Probeer dan 15 dagen gratis op de proef. U zal dan kunnen uitmaken als het wel lukt of niet.

Zijn de opleidingen van NHA erkend?

De studies bij NHA zijn online of met lesmateriaal. En u wordt begeleidt gedurende het traject. Bovendien bespaart u ook nog op reiskosten en mag dus in uw vertrouwde omgeving studeren wanneer het u uitkomt. Dat is zeer flexibel studeren. Echter betekent het niet dat er geen ‘gewicht’ hangt aan de diploma’s en certificaten die worden gegeven na een succesvolle afronding. NHA wordt door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap erkend als opleider op grond van de Wet Erkende Onderwijsinstellingen  voor het voortgezet onderwijs. Alle opleidingen verbonden aan NHA worden onderworpen aan deze kwaliteitsstandaard .

Onderneem deze volgende stap in uw leven en verrijk uw kennis met de hulp van NHA. Wees vrij om te leren.

Schrijf een review