Stel orde op zaken, bespaar met de Vastelastenbond op Energie & Gas

Geldig vanaf

Stel orde op zaken, bespaar met de Vastelastenbond op Energie & Gas
success 100%

Het is een streven van iedere consument om het beste energie aanbod mogelijk  te ontdekken en gebruik van te maken. De Vastelastenbond helpt u dat doen! Ze zijn een unieke partij binnen de wereld van leveranciers opereert. Waarom ze uniek zijn? Wat de Vastelastenbond uniek maakt is het feit dat ze onderhandelen met verschillende leveranciers van groen stroom & gas. Ze zijn bezig met een soort entermediar systeem waarbij ze in naam van de collectiviteit aanzienlijke kortingen proberen te realiseren. U krijgt  dus van de Vastelastenbond direct de beste prijzen op basis van uw behoefte. Geen nodeloos onderzoek nodig.

Vastelastenbond eist orde op zaken

Alvorens de Vastelastenbond besluit om zaken te doen met een energieleverancier eisen ze wel dat die alles goed geregeld heeft. Men legt de focus dan ook op bedrijven die administratief, communicatief en daarnaast hun contractvoorwaarden goed in orde hebben. Zo alleen gaat de Vastelastenbond met ze in zee. Transaprantie is een belangrijke tool. Hoe transparanter een energieleverancier is over hun processen des te meer kans er is op samenwerking. De Vastelastenbond heeft met nagenoeg alle energieleveranciers die volgens principe werken een samkenwerking lopen.

Onderhandelen en de Vastelastenbond

Het streven van deze leverancier is om ten eerste de consument het voordeligste aanbod van de markt aan te bieden. Er wordt altijd gewerkt om een collectiviteitskorting te krijgen tijdens het onderhandelen. Mede hierdoor is de Vastelastenbond in staat om u contracten aan te bieden met aanzienlijk lager tarieven. Vandaar dat steeds meer consumenten zich aansluiten bij deze leverancier.

Contracten van de Vastelastenbond

Ten eerste zijn de contracten van de Vastelastebond ALTIJD voordelig en transparant. Ten tweede wordt u op weg gehoplen en wordt op basis van uw verbruik het voordeligste pakket aan u gepresenteerd. Daarnaast is het aansluiten bij een collectiviteit altijd goed als onderhandelingsmechnisme. Het lijkt allemaal te geod om te geloven. Maar dat is het in principe ook. Aan de hand van een voorbeeld zullen we u dat tonen. Is het tijd om uw contract bij uw huidige leverancier te verlengen? En wilt u toch veranderen maar veranderen om meer voordeel te halen? Test dan ook de wateren en bekijk de aanbiedingen van de Vastelastenbond.

U kiest dan bijvoorbeeld voor een contract op lang termijn, bijvoorbeeld 3 jaar groene stroom en CO2-gas. Het verbruik zullen we stellen op 1840 kWh voor stroom en 1100 m³ voor CO2-gas. Deze verbruikswaarden voert u samen met het adres in op de energievergelijker. Binnen enkele ogenblikken ontvangt u de voordeligste contracten. In dit geval krijgt u de volgende:

  • Het 3 jaar vast contract van Green Choice (€96,14 per maand)
  • Het 3 jaar vast contract van Energiedirect.nl (€93,27 per maand)
  • En qua kosten het voordeligst, Budget energie.nl (€92,93 per maand)

U krijgt deze contracten getoond als te zijn de voordeligste voor u. U kunt dus op basis hiervan voor de voordeligste prijs kiezen of toch even doorlezen en kiezen voor een paar andere toevoegingenn die voor u van belang zijn. Gedurende de energiemaand zult u tal van aanbiedingen zien die zullen aantrekken. Vergelijk ze en haal uw voordeel.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Reageer