Stap over naar Smartstudentdeals en profiteer van de lage prijzen en leuke cadeautjes!

0 ervaringen
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Smartstudentdeals.nl zorgt ervoor dat de studenten alles in huis kunnen hebben tegen belachelijk lage huurprijzen. Studeren zonder EXTRA zorgen. Geen defecte laptop of  wasmachine meer in huis.   Alles in huis wordt goed geregeld door Smartstudentdeals, dus studeren maar. Om dit te ervaren moet u dus wel een deal hebben met ze. Heeft u een huurovereenkomst met een ander bedrijf? Merkt u het in uw zak dat er geen voordeel is aan het contract? Dan is het tijd om wellicht uit te kijken naar een oplossing. Dat is de overstap maken naar Smartstudentdeals! Daarvoor hebben ze nu een te gekke deal. De Oversluit deal! Wat houdt dit in?

Oversluitdeal van Smartstudentdeals.nl

Deze aanbieding is voor de studenten die nú wel voordeel willen halen. Dit keer wordt de service van uw wasmachine overgenomen door Smartstudentdeals.  Wat moet u doen?  U moet simpelweg uw huidige verhuurorganisatie verwittigen dat u het contract stop wilt zetten. Hun wasmachine kunnen ze dus netjes ophalen. Vervolgens maakt u contact met ons en met uw kopie opzegging als bewijsstuk. Het proces wordt in gang gebracht en u heeft binnen niet al te lang een prachtig apparaat in huis.  De eerste 3 maanden hoeft u geen huur te betalen, dus geheel GRATIS! Daarnaast hoeft u geen installatiekosten te betalen! U dient wel zaken als het opzegtermijn goed in acht te nemen indien u wilt overstappen. Volgt u deze goed op dan is er 100% kans op slagen. De contracten hebben doorgaans een opzegtermijn van 1 maand, maar u kunt wel vragen als het apparaat direct opgehaald kan worden. Dan kan het apparaat van Smartstudentdeals geplaatst worden. De eerste 3 maanden zijn GRATIS en de installatie ook.  Geen dubbele kosten dus! Stap over en profiteer van de leuke aanbiedingen en cadeautjes!

** Let wel: huren bij Smnartstudentdeals is vanaf 1 jaar tot en met 5 jaar.  Woont u in een studentenhuis kunt u de aanvulllende voorwaarden rustig doornemen in de aanbieding.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Schrijf een review