0 Comments
This offer has expired.
Expires:
success 67%

Lotto is een zeer eenvoudig spel om aan mee te doen. U kiest 6 getallen tussen 1 en 45. Bent u degene wiens 6 ballen overeenkomen met de 6 ballen van dezelfde trekkingsdatum? Dan bent u de winnaar van de jackpot van MINIMAAL €2,5 miljoen. Heeft u niet alle 6 goed, maar wel de reserve bal erbij met de andere goede cijfers? Dan komt u lasnog in aanmerking voor een heel mooie prijs. Dit kost per lot slechts €2,-. Naast de reguliere zaterdag-trekkingen is er op iedere LAATSTE zaterdag van de maand: Super Zaterdag-trekkingen  bij Lotto.nl. Wat houdt dat in?

Win een droomvakantie naar Curaςao tijdens de Super Zaterdag trekking

Doe mee aan de Super zaterdag lotto trekking en maak kans op 1 van de 10 (9-daagse) vliegreizen voor 2 personen. U wordt ondergebracht in het Lions Dive Resort op Curaςao. Het totaal pakket heeft een waarde van €3260,- (inclusief €2000,- handgeld) en dekt de diverse toeslagen en verzekeringen ook. Het is een vrij uitgebreid pakket waarvan de voorwaarden rustig doorgenomen kunnen worden zodat u weet waaran u toe bent.

Hoe doet u mee aan deze trekking? U moet dan een Lotto kopen met als trekkingsdatum 25 november 2017. Speel mee met beide Super Zaterdag-trekkingen. Een lot kost slechts €2,- . Echt een kans op een Super vakantie!

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Leave a Reply