Speel mee met de Super Zaterdag van Lotto en maak kans op het winnen van een droomvakantie

Geldig vanaf tot

Speel mee met de Super Zaterdag van Lotto en maak kans op het winnen van een droomvakantie
Verlopen
Aangeboden door
success 50%

Lotto is een zeer eenvoudig spel om aan mee te doen. U kiest 6 getallen tussen 1 en 45. Bent u degene wiens 6 ballen overeenkomen met de 6 ballen van dezelfde trekkingsdatum? Dan bent u de winnaar van de jackpot van MINIMAAL €2,5 miljoen. Heeft u niet alle 6 goed, maar wel de reserve bal erbij met de andere goede cijfers? Dan komt u lasnog in aanmerking voor een heel mooie prijs. Dit kost per lot slechts €2,-. Naast de reguliere zaterdag-trekkingen is er op iedere LAATSTE zaterdag van de maand: Super Zaterdag-trekkingen  bij Lotto.nl. Wat houdt dat in?

Win een droomvakantie naar Curaςao tijdens de Super Zaterdag trekking

Doe mee aan de Super zaterdag lotto trekking en maak kans op 1 van de 10 (9-daagse) vliegreizen voor 2 personen. U wordt ondergebracht in het Lions Dive Resort op Curaςao. Het totaal pakket heeft een waarde van €3260,- (inclusief €2000,- handgeld) en dekt de diverse toeslagen en verzekeringen ook. Het is een vrij uitgebreid pakket waarvan de voorwaarden rustig doorgenomen kunnen worden zodat u weet waaran u toe bent.

Hoe doet u mee aan deze trekking? U moet dan een Lotto kopen met als trekkingsdatum 25 november 2017. Speel mee met beide Super Zaterdag-trekkingen. Een lot kost slechts €2,- . Echt een kans op een Super vakantie!

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Reageer