SPARTOO strooit weer met nieuwe promotiecodes!

Geldig vanaf tot

SPARTOO strooit weer met nieuwe promotiecodes!
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

SPARTOO kleedt u van top tot teen. Dat veranderd gewoon niet! Het maakt niet uit in welke leeftijdsgroep u zit, SPARTOO voorziet u in kleding en schoeisel. En dat tegen zeer scherpe prijzen. Het assortiment bestaat uit Fashion van TOP tot TEEN voor dames, heren en ook de kinderen. Shoppen bij SPARTOO is en zal voordelig blijven. Er is keus uit duizenden merken, dus voor iedereeen iets te vinden.

Aprilmaand codes vrijgegeven

SPARTOO werkt er naartoe om zoveel als mogelijk voordelen weg te geven. Vanuit dit concept geven ze dus ook steeds weer kortingcodes vrij die u zeker ten voordele zullen komen. Voor de maand april zijn de volgende codes alvast beschikbaar:

  1. TULPSP5 –> U krijgt hierbij 5% korting op alle onlien bestellingen. Er is geen minimum bestedingsbedrag aan deze code gekoppeld;
  2. TULPSP10 –> Bij bestedingen vanaf €100,- krijgt u met gebruik van deze code een korting van 10%;
  3. TULPSP15–> Is de waarde van uw online bestelling meer als € 150,-? Dan kunt u deze code gebruiken om een korting van 15% op te strijken. 

Wel dient u er rekening mee te houden dat deze codes niet gebruikt kunnen worden in combinatie met andere codes en zijn ook niet geldig op partnerartikelen. U mag deze codes gebruiken van 1 april 2019 tot en met 30 april 2019.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

SPARTOO strooit weer met nieuwe promotiecodes!
Gemiddeld 10 op basis van 1 reviews

Reageer