Slaapweek bij Beddenreus: kortingen van 10% tot 15% op ALLES!

Geldig vanaf tot

Slaapweek bij Beddenreus: kortingen van 10% tot 15% op ALLES!
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Een goede nachtrust…… daar is er geen prijs te hoog voor. Eeen goede nachtrust betekent doorgaans dat u met voldoende energie van start kunt gaan met de dag. U doet er dus alles aan om dit consistent te houden… de goede nachtrust dus. Heel belangrijk om de juiste middelen aan te schaffen om een goede nachtrust te genieten. Gelukkig neemt Beddenreus.nl u dat u de handen. Alles dat te maken heeft met een goede nachtrust kunt u online aanschaffen bij deze SLAAPspecialistische zaak.

Wat verkoopt Beddenreus.nl? het assortiment bestaat uit onder andere: Bedden, Boxsprings, matrassen, Bedbodems, Beddengoed, Kasten en ook Accessoires. Kortom… het is gewoon bestellen en daarna genieten van en heerlijke nachtrust.

15 maart , Wereld Slaap Dag!

Wereld Slaap Dag bestaat er heus wel. Dat wordt op 15 maart aanstaande gevierd. Deze dag staat in het teken van een goeede nachtrust. Het wordt vaak overzien wat een goede nachtrust kan betekenen. Het heeft zowel voordelen in de lichamelijke en psychische sfeer. zeker an te raden om goed te rusten dus!

Slaapweek bij Beddenreus, dé kans op extra kortingen

Tijdens slaapweek mag u van Beddenreus profiteren van verschillende kortingen van maandag 11 maart tot en met zondag 17 maart 2019. Elke dag een korting om van te profiteren. U krijgt de onderstaande kortingen op alles. De opbouw van de kortingen is als volgt:

  • maandag 11 maart – 10% Korting op alles
  • dinsdag 12 maart – 10% Korting op alles
  • woensdag 13 maart – 12% Korting op alles
  • donderdag 14 maart – 12% Korting op alles
  • vrijdag 15 maart – 15% Korting op alles
  • zaterdag 16 maart – 15% Korting op alles 
  • zondag 17 maart – 15% Korting op alles

Deze kortingen kunnen ook de uwe zijn, maar dan moet u natuurlijk zo sneol als mogelijk shoppen bij Beddenreus. Gebruik de code: SLAAPWEEK en het is geknipt.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Reageer