Skala.nl strooit met kortingscodes de komende weken

0 ervaringen
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Bent u niet bij kas om apparaten voor in huis te kopen? Skala.nl biedt u dan de mogelijkheid om uw huis te voorzien van haast alle elektrische apparaten. U kunt bijvoorbeeld uw wasmachines, keuken apparaten, TV’s, Home cinema sets , koelkasten en andere elektrische apparaten huren. Al deze apparaten huurt u simpel voor een klein bedrag per maand. Wat maakt Skala.nl nog meer apart? Het feit alleen dat u de nieuwste producten krijgt tegen de scherpste huurprijzen en ook nog onbeperkte garantie geniet tijdens de huurperiode. Huren nergens anders zo simpel en voordelig.

Kortingen mania bij Skala.nl de komende weken

De komende weken heeft Skala.nl een paar aanbiedingen op items die ze verhuren. Een extraatje  om het voordeel te benadrukken. Deze dolle periode duur tot en met 30 april 2018 voor al deze aanbiedingen. Het enige wat u in feite moet doen is gewoon datgene kiezen dat u wenst te verhuren. De rest wordt gedaan door Skala.nl, zelfs de installatie indien nodig. U kunt kiezen uit  3 afzonderlijke aanbiedingen. Elk van ze zullen we kort voor u beschrijven.

Skala.nl strooit met kortingscodes de komende weken 1

50% Korting op het 2e artikel actie

Heeft u 2 of meer apparaten nodig voor gebruik? Dan kunt u deze dan huren bij Skala.nl. Er is dan wel een leuke verrassing bij. Bij het bestellen van 2 apparaten ontvangt u een korting van 50% op de huurprijs van het goedkoopste apparaat. De kortingscode die u moet gebruiken voor deze actie = 50

Skala.nl strooit met kortingscodes de komende weken 2

INCHMAAT = KORTING aanbieding

Deze aanbieding is een heel persoonlijke.De inchmaat van de gekozen TV  is namelijk uw kortingspercentage. Bij deze kan de korting op het huurbedrag wel degelijk oplopen tot en met maar liefst 55%.Kies bewust en kies GROOT! De bijgaande kortingscode voor deze actie = INCH

Korting van tot maar liefst 90%

Deze deal is er eentje die heel hard gaat en ook aan te bevelen is. U kunt namelijk een heel degelijke wasmachine huren van het merk Samsung. De mogelijkheid is dat u uiteindelijk maar liefst 90% korting krijgt op het huurbedrag. Het lijkt een overdreven korting te zijn, maar Skal doet het gewoon. De kortingscode = WM18.

Zoveel mogelijkheden om te huren tegen waanzinnige tarieven vindt u nergens anders dan bij Skala.nl. Daar staan zij voor en over de service hoeft u niet te vrezen. Voor de installatie, reparatie en onderhoud genoeg vakmannen in huis.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

 

Schrijf een review