Skala.nl laat u goedkoper huren en geeft een smartwatch cadeau!

Geldig vanaf tot

Skala.nl laat u goedkoper huren en geeft een smartwatch cadeau!
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Bent u voorlopig niet bij kas om nieuwe apparaten voor thuis aan te schaffen? En heeft u dringend die apparaten nodig in huis? Skala.nl heeft een heel gepaste oplossing voor u in deze. Dat is het verhuren van apparaten. U kunt haast alle grote elektrische apparaten huren tegen een klein bedrag per maand. Daarnaast mag u de nieuwste apparaten verwachten, want Skala.nl vernieuwd constant het assortiment aan apparaten. Een ware uitkomst voor de consumenten die het zich niet kunnen permiteren om nieuwe apparaten aan te schaffen. Die hulp biedt Skala al 40 jaar en is niet van plan nú te stoppen. Voor de maand februari 2018 heeft Skala een paar leuke kortinscodes beschikbaar gesteld. Leest u maar verder hierover.

Skala koppelt kortingscodes aan geslecteerde producten

De verhuur van consumentenelektronica gaat goed bij Skala.nl. Ze verhuren tegen zeer lage tarieven, maar dan nog proberen ze creatief te blijven om de klanten te verwennen. Zo hebben ze vaker speciale aanbiedingen op apparaten of presentjes die ze geven bij het verhuren van geselecteerde apparaten. Voor de maand februari 2018 hebben ze 2 kortingscodes beschikbaar gesteld.

Smartwatch cadeau bij huur van 6 geslecteerde apparaten (FitBit Smartwatch)

Gedurende de maand februari komt u bij de huur van de 6 onderstaande apparaten in aamerking voor een FitBit Smartwatch. De geselecteerde apparaten zijn:

  1. Bosch Wasmachine 6 kg – €24,95 p/mnd
  2. Samsung droger 9 kg – €32,95 p/mnd
  3. Samsung TV(49 inch) + Soundbar – €44,95 p/mnd
  4. Philips 55 inch TV- €34,95 p/ mnd
  5. LG 55 inch TV- €37,95 p/mnd
  6. Asus laptop (15,6 inch)- €29,95

Aan elk van deze apparaten is natuurlijk de gebruikelijke garantie ook nog valide. Huur vandaag nog éên van deze apparaten en geniet daarna ook van een extra hulp tijdens uw dagelijkse bezigheden. Het is namelijk een activity tracker die u als een horloge kunt aandoen en gekoppeld is aan uw mobiele telefoon. U kunt dan bepaalde metingen doen die op uw gezondheid effect hebben. Het is geschikt voor een ieder. Profiteer er ook van! De code = FTBT

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Skala.nl laat u goedkoper huren en geeft een smartwatch cadeau!
Gemiddeld 10 op basis van 1 reviews

Reageer