0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:
success 100%

Skala staat klaar voor degenen die niet in één keer een groot geldsbedrag op kunnen hoesten om nieuwe spullen voor in huis te kopen. Het blijft een grote investering om bijvoorbeeld een koelkast, wasautomaat, Televisie of  laptop te kopen. Dus is het niet altijd haalbaar om goed direct in te kopen. Waarom kopen als u kunt huren? Precies! Huur de nodige apparaten en geniet ook van het comfort in huis. Skala staat bekend als te zijn dé zaak met de laagste huurprijzen voor apparaten. En dan nog heeft Skala een actie gelanceerd. De Skala actie luidt: Huur voordelig tijdens Black Friday. U krijgt namelijk 50% korting voor het eerste jaar huur. Dat geldt op het gehele assortiment. 

Skala actie: Huur voordelig tijdens Black Friday

Bij Skala bent u terecht voor de huur van tal van apparaten die bijna onmisbaar zijn voor huishoudens. U kunt  kiezen om wasmachines, wasdrogers, laptops, desktops, koelvriescombinaties, fornuizen, vaatwassers en andere apparaten te huren. Speciaal in het teken van Black Friday heeft Skala gemeend een actie te lanceren. Bij de huur van apparaten hoeft u het eerste jaar slechts 50% van de huur te betalen. Alle aparaten vallen onder deze deal, dus zeker een aanrader. Deze speciale deal van Skala is echter alléén op BLACK FRIDAY zelfs van kracht en is NIET te combineren met andere lopende acties. Let u er dus wel op!

Huren bij Skala blijft voordelig!

Het huren bij Skala is niets minder dan voordelig. U wordt in de gelegenheid gesteld om de nieuwste producten van A-merken te huren voor een klein bedrag per maand. Noem het gerust een GROTE aanschaf voor een klein bedrag per maand. Maar het stopt niet bij de huur alleen. Ook voor de nazorg is helemaal voor gezorgd. U krijgt van Skala een 100% servicegarantie. Dat betekent dat op de apparaten een volledige service garantie zit. U wordt bij deze dus vriendelijk uitgenodigd om te huren bij ‘t voordeligste verhuurbedrijf van Nederland.

Schrijf een review