Sinterklaas actie bij Klingel

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Klingel staat weer live met een heel mooie campagne. De Sinterklaas actie bij Klingel is gestart en loopt door tot en met 10 december 2019. Het houdt natuurlijk in dat u als klant weer een bepaald voordeel zal kunnen inwisselen. Klingel is een webwinkel die u een variëteit aan producten aanbiedt. U bent er onder andere terecht voor dames-, herenkleding, schoenen, huishoudelijke artikelen en  Beauty & Wellness producten. In verband met kerst is er zelfs een speciale categorie opgezet met kerstartikelen. En natuurlijk mag u de SALE categorie niet vergeten, want daar haalt u gegarandeerd altijd uw voordeeltjes. Trek in voordelig shoppen? De Sinterklaas actie bij Klingel kan dienen als voer daarvoor. 

Sinterklaas actie bij Klingel

Klingel begint aardig warm te lopen naar de feestperiode toe. Er komen steeds meer acties vrij en dat wordt lekker smullen van de kortingen. Eén der acties is de Sinterklaas actie. Indien u tot en met 10 december 2019 inkopen doet bij Klingel krijgt u met gebruik van de code: Nl19 een korting. U krijgt dit keer geen procentuele korting op de producten, maar een kortingsbedrag van € 15,- op het totaal aankoopbedrag. Dus gewoon uw inkopen doen met in gedachten dat u de korting groot € 15,- kunt innen.

Shoppen bij Klingel altijd voordelig

Klingel probeert zich altijd in de schoenen van de klant te plaatsen. Er wordt dus niet alleen op de ‘grote’ dingen gelet, maar ook op de ‘kleine’ dingen die niet opvallen. Zo zorgt u ervoor dat u er van top tot teen heel goed uitziet of dat uw huis helemaal fraai is ingericht. Alles netjes op maat of volgens de juiste kleurencombinaties. Bij Klingel heeft u keus uit méér dan 52.000 artikelen verdeeld over verschillende categoriën.

Heeft u items gezien die u wilt bestellen? Moeten die snel geleverd worden? Geen zorgen! Klingel zorgt ervoor dat u binnen 3 tot 5 werkdagen beschikt over de bestelde items. Iets niet goed bevonden? Dan mag u deze GRATIS retourneren van Klingel. Maakt u gretig gebruik van deze Sinterklaas actie bij Klingel, het kan helpen bij de voorbereiding naar de feestepriode toe.

Schrijf een review