Singles Day actie Garcia Jeans: 20% korting jurken

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Praten we over denim, dan kunnen we Garcia Jeans zeker niet wegcijferen. Gracia Jeans is ongetwijfeld hét modemerk met een denim hart. U kunt de ontstaans geschiedenis even nalezen en u zult het begrijpen. Bij Garcia Jeans gaat om een familie zijn, vandaar dat hun assortiment daarop is afgestemd. Het totaal gezin komt dus aan hun trekken. In de naam komt jeans voor, maar bij Garcia Jeans vindt u veel meer dan dat. U wordt uitgenodigd bij deze om de collectie te bekijken en uw garderobe een ‘upgrade’ te geven. En het als het even kan krijgt u zeker extra voordelen voorgeschoteld. Garcia Jeans doet vaker mee aan het promoten tijdens hoogtij-en gedenkdagen. Het is binnenkort Singles day dat moet gevierd worden. Wat doet Gracia Jeans?  Ze spelen daarin op en lanceren de  Singles Day actie Garcia Jeans met 20% korting op new arrival jurken. 

Singles Day actie Garcia Jeans: 20% korting jurken 1

Singles Day actie Garcia Jeans: 20% korting new arrival jurken

Zoals eerder aangegeven verkoopt Garcia Jeans veel meer dan alleen jeans. De dames, heren, jongens en meisjes halen bijvoorbeeld ook shorts, topijes & T-shirts, bloezen, jassen & jacks, broeken, accessoires en meer. Ze weten wat er allemaal nodig is om elk lid van het gezin goed gekleedt te krijgen. In verband met Singles day ( feest ter ere van vrijgezellen) mogen de dames dit keer een extra voordeel genieten. Garcia Jeans heeft namelijk zeer recent een nieuwe collectie mooie jurken ontpakt. En deze mag u in verband met ‘Singles Day; halen voor 20% minder in prijs. U krijgt dus 20% korting op de originele prijs van past ontpakte jurken. Dat is pas voordeel halen!

Jurken voor alle gelegenheden

Garcia Jeans heeft door de tijden heen veel opgenomen in het assortiment. Ook jurken hebben hun weg gevonden naar het assortiment van Garcia Jeans. De jurken die u zult vinden zijn geschikt om naar uiteenlopende plekken mee te gaan. U vindt er bijvoorbeeld die ene zwarte jurk die ‘stijlvol’ en ‘tijdloos’ tegelijkertijd is. Of die mooie gebloemde jurk voor dat leuk eindejaarsfeestje. Bekijk het assortiment en bestel op Singles day extra voordelig.

Schrijf een review