Singles day actie dmLights: tot 35% korting

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Weer tijd om wat EXTRA licht te laten schijnen in uw portemonee. Uw webshop voor verlichting, dmLights, heeft een hel speciale actie in verband met Singles Day. Tijdens de Singles day actie  van dmLights krijgt u tot 35% korting op verschillende soorten lampen. dmLights is dé online specialist als het gaat om binnen-, buiten- , LED- en ook slimme verlichting. Daarnaast haalt u ook uw installatiemateriaal. Alles gewoon te halen bij dmLights tegen de waanzinnigste prijzen. 

Singles day actie dmLights: tot 35% korting 1

Singles day actie dmLights: tot 35% korting

Singles’ day of Bachelors’ day is ontstaan in China en heeft allemaal te maken met vrijgezellen die 11 november hebben verkozen om dat bestaan te vieren. Er worden op die dag vanaf het bestaan ( 1993) steeds meer feesten gevierd en andere activiteiten georganiseerd. En dat is zoetjes aan gaan verspreiden rond de wereld.

In Nederland adopteren we vaker feesten vanuit ‘t buitenland en zo ook dit feest. Natuurlijk speelt de commercie er flink op in door verschillende leuke acties en andere activiteiten te organiseren. dmLights heeft dit jaar ook toegezegd mee te doen aan de herdenking van dit feest. In dat kader is er dus de Singles day actie dmLights met tot 35% korting op onder andere plafondlampen, hanglampen, inbouwspots, wandlampen, tafellampen en ook vloerlampen. Deze actie van dmLights is voor uitsluitend maandag 11 november 2019.

Singles day actie dmLights: tot 35% korting 2

Perfect assortiment topmerken verlichting

dmLights gaat altijd voor het beste en wilt dat dan ook voor de klanten. Vandaar dat de merken met alle zorgvuldigheid zijn uitgekozen. De topmerken die u zulkt vinden bij dmLights zijn: Atremidé, ABSINTHE, DELTALIGHT, FLOS, FOSCARNI, Kartell, Philips en ook WEVER & DUCRÉ LIGHTING. U zult niet gemakkelijk elders zo een samenstelling van goede merken vinden.

Ondanks de veelheid aan topmerken schroomt dmLights er niet voor om de klant tegemoet te komen. Zeer regelmatig worden er kortingsacties gelanceerd, waarbij er veel korting te halen valt. Door aanbiedingen.com te volgen zult u alle acties van dmLights kunne  volgen en méér. Gewoon doen.

Schrijf een review