Simpel onbeperkt bellen en 500 sms €10

0 ervaringen
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Simpel onbeperkt bellen en 500 sms €10 1Simpel heeft weer nieuwe deals dus u kunt even uw zoektocht naar een sim only onderbreken. Simpel onbeperkt bellen en 500 sms €10, o ja en u krijgt u er 4GB data bij. De prijzen van dit abonnement gelden bij een tweejarig abonnement. Nog geen klant van Simpel? Dan dient u eenmalig administratie kosten te voldoen van €20. Dit is de beste sim only deal van Simpel.

Simpel onbeperkt bellen en 500 sms €10 per maand

Uiteraard heeft Simpel nog meer sim only aanbiedingen. Maar tegen onbeperkt bellen zegt bijna niemand nee. Deze actie is geldig tot en met 31 januari 2020. Bellen en surfen op het betrouwbare netwerk van T-Mobile. Wilt u controle houden over uw kosten? Stel dan desgewenst een plafond in. Zodra dit plafond bereikt is krijgt u daarvan een melding. Dan spreken we dus over een plafond in sms of surfen. Want bellen gaat onbeperkt dus daar hoeft u geen zorgen over te hebben.

Pas gratis uw bundels aan

Wilt u het voordeel van flexibiliteit? Ook dat biedt Simpel want u kunt uw bundels maandelijks gratis aanpassen. En het grootste pluspunt vinden wij dat Simpel niet aan een kredietcheck doet. Zonder zorgen en gedoe kunt u hier uw abonnement afsluiten. Het nummer gratis meenemen kan ook, maar dit kan overigens bij elke provider, uitzonderingen daargelaten. Eenmaal de bestelling geplaatst? Dan mag u uw simkaart binnen twee werkdagen verwachten in de bus. Vanaf het moment van bestellen gaat trouwens ook de twee weken bedenktijd in.

Is dit de goedkoopste sim only voor u?

Heeft u wel interesse in dit specifieke sim only abonnement? Dat houdt dus in Simpel onbeperkt bellen en 500 sms voor €10 per maand? Klik dan op de link die Aanbiedingen.com heeft gemaakt. Wij zorgen er dan voor dat u op de website met de desbetreffende aanbieding aankomt. Sim only vergelijken is altijd verstandig. Zo ziet u in een oogopslag wie u de goedkoopste sim only aanbiedt. Besparen op uw mobiele abonnement was nog nooit zo makkelijk.

Schrijf een review