0 Comments
This offer has expired.
Expires:
success 100%

Ooit gehoord over Silvercreek? Wel of niet? Maakt u dan kennis (of wederom) met een merk die mode van heden ten dage blend met een sterk autentiek karakter. Dat gaat terug naar de geschiedenis van het merk waarbij er vanaf het begin met ‘passie’ werd gewerkt aan het vervaardigen van kleding. En het resultaat toont dat dit merk aparte kleding produceert met een eigentijdse uitstraling. Silvercreek is er dus voor degenen die willen uitstaan. Maar dat komt natuurlijk tegen een bepaalde prijs. Gelukkig is dat niet veel bij Silvercreek en met de aankomende Silvercreek Shopping Night haalt u ook nog eens 20% korting op alles. Is dat niet al reden genoeg om de shop nu even te bezoeken online?

Silvercreek is created for today, but inspired by history

Wat maakt Silvercreek zo apart als merk? Het idee achter het merk Silvercreek was om een merk tot leven te brengen die voor zowel dames als heren inspirerende kleding kon produceren. Daarbij lag het idee er om de geschiedenis op een creatieve manier samen te brengen met hedendaagse invloeden. Het doel was om een originele en inspirerende collectie neer te zetten. En dat lukt inmiddels reeds jaren.

Silvercreek brengt u kledingstukken die een sterke identiteit met de Nederlandse mentaliteit heeft ‘geblend’. Gepast om te dragen voor elke gelegenheid en stemming. So get your OWN at Silvercreek.

Silvercreek Shopping Night: 20% korting op ALLES!

Heeft u laatstgeleden een kijkje genomen in uw klerenkast? Heeft dat u met een teleurstellend blik gelaten? Shop dan bij Silvercreek om uw garderobe weer wat leven te geven. Tijdens de Silvercreek Shopping Night krijgt u op ALLES 20% korting. Dames en heren dit is uw kans om jassen, jeans, T-shirts, sweaters, vesten, boxershorts, basics, riemen, tassen, sokken, mutsen, sjaals en nog veel meer te halen. Stap de herfst in met een geheel andere ‘look’ en zet dat voort naar de winter. Uw garderobe kunt u deze zondag voor aanzienlijk minder in prijs flink opkrikken. Profiteer dus deze zondag 13 oktober tussen 10.00 uur en 23.59 uur van deze GRAND SALE!

Leave a Reply