0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:
success 100%

Silvercreek is een merk met een heel sterk historisch karakter. Dat wil niet zeggen dat er geen hedendaagse elementen worden verwerkt in de designs. Silvercreek heeft als doel om kledingstukken te vervaardigen met een sterke Nederlandse mentaliteit. De kledingstukken worden zodanig ontworpen dat u die naar leke gelegenheid kunt aantrekken. Ongeacht de stemming dus. Het is kortdag voor Black Friday/Cybermonday en we weten allemaal hoeveel erom heen is te doen. Ook Silvercreek doet mee aan deze gezellige kortingsdrukte.  Profiteer als klant dus lekker mee van de Silvercreek Black Friday actie. Lees even mee om te weten wat het allemaal inhoudt. 

Silvercreek Black Friday actie!

Vanaf 28 november 2019 om 18:00 start de Silvercreek Black Friday actie. Wat houdt deze actie in? Silvercreek heeft gemeend om dit jaar ook weer mee te doen aan de festiviteiten rond Black Friday. Van ‘t jaar wordt u door Silvercreek getrakteerd op 20% korting op het TOTAAL assortiment. De collecties aan dames-en herenkleding zijn recent ook nog aangevuld met het allerlaatste fall/winterkleding. Haal dus uw jeans, jackets, overhemden, jurken en meer. U zult een hoop besparen door te shoppen bij Silvercreek.

Gratis verzending erbij

We nemen aan dat u met het lezen van deze aanbieding toch wel een kijkje gaat nemen op de website van Silvercreek shop. En u krijgt gegarandeerd een paar kledingstukken te zien die bij uw stijl zullen passen. Gezien de kortingsprijzen zult u moeglijk ook een bestelling plaatsen. En dat mag, want het is slechts één keer per jaar Black Friday. Silvercreek doet er wel nog iets extra’s bij, anders was het geen Silvercreek. Naast de 20% korting op ‘t totaal assortiment tot en met 2 december geniet u ook nog GRATIS verzending. Geen extra kosten verbonden aan de verzending van uw geplaatste bestelling. Profiteer dus flink mee van deze combinatie aan deals van Silvercreek.

Aanbiedingen.com heeft nog tal van zulke voordelen die zijn verbonden aan Black Friday. Maakt u er dus flink gebruik en shop EXTRA voordelig.

Schrijf een review