Shoptegoed cadeau tijdens Spartoo Valentijns actie

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Het is binnenkort Valentijnsdag, dé dag om een beetje extra liefde te tonen aan uw geliefden. Dat kan uiteraard op verschillende manieren. De één doet het uitbundig, de andere iets minder. Uiteindelijk gaat het om het gebaar naar de persoon toe. Spartoo levert ook dit jaar een bijdrage naar de viering van Valentijnsdag toe. Ze hebben een actie waarbij u een fashion cadeaubon kunt geven aan uw geliefde. Deze kan dan inkopen doen voor de waarde die u heeft aangekocht. Zo koopt u niet iets dat later misschien een miskoop zal blijken te zijn. Shoptegoed cadeau tijdens  de Spartoo Valentijns actie zal ongetwijfeld goed lopen. De gelukkige maakt zelf een keus! Maar ook voor de aankoper is er een verrassing. Lees mee……

Shoptegoed cadeau tijdens Spartoo Valentijns actie 1

Shoptegoed cadeau tijdens Spartoo Valentijns actie

Verras uw geliefde met een cadeaubon van Spartoo en laat deze shoppen naar hartelust. U weet zelf al dat Spartoo zorgt voor kleding van TOP TOT TEEN, dus het vinden van iets geschikst zal zeker niet moeilijk zijn. Het assortiment heeft genoeg kleding, schoenen en accessoires op voorraad voor dames, heren en ook de kinderen. Momenteel is er zelfs keus uit meer dan 2671 merken waaronder adidas, BOSS, Bronx,Camper, CALVIN KLEIN JEANS, HUGO, Hummel en tal van andere merken. De gelukkige kan dus shoppen zolang het bedrag het natuurlijk toelaat.

Heel lief van u, maar Spartoo heeft ook aan u gedacht. Het is toch Valentijnsdag binnenkort en doet Spartoo ook een gebaar naar de klanten toe die anderen wensen te verrassen. U verrast en Spartoo verrast u daarvoor. Zo werkt dat. Hoe wordt de aankoper verrast dan? Spartoo geeft een ieder die een cadeaubon voor een ander aanschaft 50% van de waarde terug in de vorm van shoptegoed ( gericht aan de aankoper). Stel dat u een cadeaubon met een waarde van € 200,- geeft aan uw geliefde/kennis, dan krijgt u op uw naam shoptegoed terug ter waarde van € 100,-. Dat is pas liefde tonen. ** Cadeaubon en Shoptegoed mogen ook gebruikt worden om reeds afgeprijsde items te bestellen.

Binnen een paar klikken een cadeaubon

Bent u tot het besluit gekomen om iemand te verrassen? Goed besluit! Binnen enkele klikken mag u van Spartoo uw familie, vrienden en vriendinnen blij maken met een Spartoo cadeaubon. De mogelijkheid bestaat er zelfs om het te personaliseren. Eigen ontwerp dus. U kiest ten eerste het gewenste bedrag en laat het personaliseren met een persoonlijk bericht. Nadat dit is gedaan wordt per e-mail uw zelf ontworpen cadeaubon verstuurd naar uw familie, relatie of vrienden.

Dan komt uw verrassing. Na de aankoop van de cadeaubon wordt u na 7 dagen verwend door Spartoo. U krijgt dan 50% van het aankoop bedrag ( van de cadeaubon) gestort in uw klantaccount. De cadeaubon en het shoptegoed zijn max. 1 jaar geldig en mogen bij meerdere bestellingen gebruikt worden. Lees de voorwaarden goed door en doe lief! Aanbiedingen.com helpt u zulke deals ontdekken, bezoek deze dagelijks.

 

Schrijf een review