0 Comments
This offer has expired.
Expires:
success 100%

Kleding is onderdeel van ons leven. Vanaf geboorte krijgen we dat mee en we groeien er zo verder mee op. Door de jaren heen ontwikkelt iedereen zo een eigen stijl van kleden en probeert het zo veel als mogelijk op na te houden. Soms kost dat wel ‘bommen’ geld, maar dat is een prijs waarmee sommigen alsmaar te graag mee leven. Alleen om er apart en leuk uit te zien. Gelukkig is mode niet altijd duur. Er zijn genoeg modehuizen waar u stijlvolle kleding kunt halen tegen scherpe prijzen. Open32 is daar een goed voorbeeld van. Shop zelfs met een kleiner budget bij Open32. De aankomende Shopping Night at Open32 zal u zeker overtuigen dat het voor veel minder kan. 

Hippe merken tegen kleine prijzen bij Open32

Is uw garderobe een beetje uitgedund? Moet u nodig weer aanvullen? Bekijk dan de collecties bij Open32  en vul aan. Zowel de dames als de heren komen flink aan hun trekken. Wat vindt u er bij Open32? Open32 heeft ween zeer ruim assortiment aan keding bestaande uit onder andere: jeans, tops, jassen, comfy sweaters, truien, T-shirts en andere musthaves. En zoals eerder aangeven gaat het om kleding van topmerken. Een paar van deze top merken zijn onder andere: PME Legend, Tommy Jeans, Vero Moda, Silvercreek, Levi’s, G-Star RAW en nog tal van andere topmerken. Ondanks deze grote namen mag u toch rekenen op zeer redelijke prijzen en als het even kan zelfs op te gekke kortingsprijzen. Zo heeft Open32 een speciaal opgezette SALE sectie waar u gegarandeerd KOOPJES kunt halen.

Bent u modebewust? Maar lukt het niet altijd om de prijzen bij te benen? Geen nood. Shop bij Open32 en haal uw koopjes online of in één van de fysieke winkels.

Shopping Night at Open32

Open32 probeert altijd het voordeel van de klant voorop te stellen. Mode moet betaalbaar blijven en als het even kan zelfs tegen een zeer malle prijs de winkel uit vliegen. Komende zomdag 13 oktober 2019 heeft Open32 een verrassing voor u. Ze hebben dan de ‘Shopping Night at Open32’, waarbij u van 18.00 uur tot 23.59 uur 20% korting mag genieten op de gehele collecties van Silvercreek en Madness. Is het geen tijd om uw herfst of winter garderobe aan te pakken? Maak gebruik van deze sale om dat te doen.

Leave a Reply