Shop4NL actie: koop 3 elpees en betaal €1,- voor de goedkoopste

0 ervaringen
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Muziek brengt leven. Lekker een paar deuntjes afdraaien om sfeer te brengen. We doen het allemaal wel eens. Thuis kunt u het doen vanaf uw muziekinstallatie. Veelal is het een cd-speler of via youtube op uw Smart TV. Toch zijn er nog fanatiekelingen die hun favoriete deuntjes nog graag horen vanaf hun grammofoon. Ja, die zijn er nog genoeg. U hoort de deuntjes met een echt authentiek geluid.

Daar de fabrieken vaker retro-apparaten op de markt brengen is het niet vreemd als u een grammofoon of platenspeler kunt bestellen. Het kan gewoon heden ten dage. Genoeg reden om dus uw oude platen te behouden of om uw collectie zelfs uit te breiden. Zelfs met alle technologische ontwikkelingen zoals muziek opslaan op de cloud of memorystick zijn er mensen die graag nog hun Vinyl LP netjes uitstallen. Shop4NL.com weet heel goed dat er nog voldoende liefhebbers zijn. Vandaar dat ze een zeer ruim assortiment van klassiekers hebben die u best zou willen bekijken.

Shop4NL actie: koop 3 elpees en betaal €1,- voor de goedkoopste 1

Ruim assortiment aan Vinyl LP’s

Shop4NL heeft een zeer uitgebreid assortiment aan LP’s waaruit valt te kiezen. Het totaal aan LP’s waaruit u online zult kunnen kiezen ligt bijna tegen de 15oo aan. Er is keus uit klassiekers waaronder Roots Manuva, Jacco Gardner, Beck, The Beatles, Cymande, BADBADNOTGOOD, Andre Hommen, Soft Moon, Lotic, Seasick Steve, Kennt Garrett, Jock Scot en tal van andere steengoede LP’s.

Bij het horen van de namen voelt u vast de nostalgie al aankomen. Ziet er een paar tussen die u toen niet heeft kunnen kopen? Of heeft u er een paar uitgeleend en nooit meer terug gekregen? Dan is het nu het geschikte moment om uw persoonlijke collectie weer voltallig te maken. En Shop4NL heeft een heel mooie aanbieding om het nog aantrekkelijker te maken.

Shop4NL actie: koop 3 elpees en betaal €1,- voor de goedkoopste

Shop4NL heeft tot en met zaterdag 22 juni 2019 een echte actie lopen voor de vinyl leifhebbers. Bij de aanschaf van 3 elpees (LP’s), krijgt u de goedkoopste voor €1,-. Stel dat zoun bestellen: Kelis-Food (€18,09), Beck-Modern Guilt (€20,05) en Andre Hommen- Serve( €12,49), dan betaalt u voor de eerste 2 de volledige prijs. De laatste krijgt u voor €1,-. dat wordt automatisch geregeld op het moment dat u uw bestelling heeft geplaatst in de winkelmand. Het moment om uw elpees te bestellen.

Schrijf een review