Shop4nl actie: gebruik code X6FQ voor 10% EXTRA korting

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Shop4nl.com is uw all-round shop als het gaat om entertainment. Elke variëteit aan entertainment is goed op voorraad tegen de beste prijzen. Ook mag u rekenen op een snelle verzending van de bestelling. Dat is iets waaraan voortdurend wordt gewerkt door Shop4nl.com. Bent u een regelmatige bezoeker? Dan komt u steevast in aanmerking van de Player Points. U wilt toch ook beloond worden als klant? Deze Player Points kunt u inwisselen voor cadeautjes of andere leuke mogelijkheden.

Shop4nl heeft fantastisch assortiment

Wat mag u verwachten van het assortiment van Shop4.nl? De frequente bezoekers weten al dat ze keer op keer verrast worden bij het nemen van een kijkje bij Shop4nl. Nu mag u zich ook bij de groep scharen en door het fantastische assortiment bladeren. Het assortiment bestaat uit bordspellen en kaartspellen, videogames, Blu-rays en dvd’s, goedkope PS4-games en meer. Wat houdt die ‘meer’ in? Met ‘meer’ wordt bedoeld verzamelobjecten, muziek & boeken, speelgoed, elektronica, kleding, items voor huis & tuin en Sportartikelen. Een zeer dynamisch assortiment dus!

Hoe mag er betaald worden?

Shop4nl.com maakt het mogelijk voor haar klanten om te betalen in een betrouwbare en veilige omgeving. Al uw persoonlijke informatie wordt heel goed bewaakt. Ter afronding van uw bestelling mag u betalen u betalen met VISA, Mastercard, PayPal en iDeal. We mogen u ook meegeven dat u bij elke bestelling wordt beloond met 2,5% van het totaal aankoopbedrag in Player Points. Laat u dus goed informeren!

Is er toch een verkeerd item geleverd? Dan mag u eenvoudig en probleemloos retourneren. Shop4nl.com zorgt met haar uitstekende klantenservice en goederenstroom voor een heel klantervaring.

Gebruik code X6FQ voor 10% EXTRA korting

Vanaf 25 juni tot en met 27 juni 2019 mag u weer profiteren van een kortingsactie bij Shop2nl.com. Met gebruik van de promotiecode: X6FQ bij het afrekenen, krijgt u 10% korting op hetgeen u heeft besteld. Dit geldt op haast het TOTAAL assortiment, want pre-orders, sale producten en ook game consoles vallen NIET onder deze actie. Kijk dus goed uit bij het plaatsen van uw bestelling.

Schrijf een review