0 Comments
This offer has expired.
Expires:
success 100%

Gezondheid is niet iets waarmee we lichtvaardig om moeten springen. Het lichaam gaat net zo lang mee als het wordt onderhouden. De belangrijke zaken die daarbij meespelen zijn onder andere: goede voeding, voldoende water drinken, voldoende slaap en beweging. Natuurlijk mag het lichaam ook genieten van een extra ‘boost’ door het toedienen van vitaminen en supplementen. Uw lichaam verdient het toch om ook blij te zijn? Precies! Vandaar dat Vitaminstore is opgericht en het tot een missie gemaakt heeft om u te voorzien van middelen om het lichaam in stand te houden of  juist op te knappen.

Vitaminstore weet wat u zoekt

Deze speciaalzaak houdt zich bezig met het ‘zoekpatroon’ van u. Wat gebruikt u het meest om uw lichaam op peil te houden? Deel het met Vitaminstore en er wordt aan gewerkt om dat toe te voegen aan het reeds goed gesorteerd assortiment. Het  assortiment van Vitaminstore bestaat uit onder andere: Vitamines, Mineralen, Supplementen, Sportvoeding, Afslank producten en Natuurlijke Cosmetica van verschillende merken.

Shop op het merk Vitaminstore

Vitaminstore laat niets aan een toeval over als het gaat om de gezondheid van het lichaam. Vandaar dat ze naast andere merken ook hun eigen merk promoten, omdat ze weten dat dat ook goed is voor u. Er is veel gestopt in het opzetten van deze uitstekende lijn en ze wensen u kennis daarmee te laten maken. Het eigen huismerk Vitaminstore heeft producten voor Vitaminhealth, Vitaminsports en Vitaminbeauty. Beter omschreven: Voedingssupplementen en verzorgingsproducten van zeer hoge kwaliteit.

Stapelvoordeel op alle producten van het eigen merk

Vitaminstore heeft de komende weken een STAPELVOORDEEL op alle producten van het eigen merk. Wat houdt dat in? Indien u meerdere producten koopt van het eigen merk krijgt u naast de scherpe prijs nog een 10% korting op het 2e product en 20% korting op het 3e product. Alles dus EXTRA voordelig.

Kies bijvoorbeeld uit Ashwagandha(VITAMINHEALTH) van €22,95, Magmnesium Tauraat (VITAMINSPORTS) van €20,95 en Super Magnesium (VITAMINHEALTH) van €16,95. U betaalt voor de eerste dan het volledig bedrag, de 2e tegen 10 korting en het derde product krijgt u voor 20% MINDER. ** Let wel de hoogste korting komt altijd op het product met de minste prijs. Dit zijn slechts voorbeelden. Maak uw eigen combinaties en haal STAPELVOORDEEL.

Leave a Reply