Shop jas & krijg heuptas cadeau actie bij Marc O’Polo

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Op zoek naar casual kleding? Moet het van een bepaalde standaard zijn en volgens een duurzaam concept vervaardigd zijn? Moeilijke samenstelling om aan te komen, maar gelukkig is Marc O’Polo in staat om u dergelijke kleding te leveren. Deze zaak heeft vertegenwoordigd mode met Scandinavische roots en houdt de gedachtengang van de bedenkers in stand: The freedom to be yourself. U wordt uitgenodigd door deze specialist om de collectie te bekijken en natuurlijk te bestellen. Het is niet elke dag dat u kleding aanschaft, dus is aan te raden om het goed te doen. En Marc O’Polo is zeker meer dan goed. Om de zoveel tijd mag u zelfs extra voordelig shoppen. Nu is er bijvoorbeeld een actie waar u voor een jas mag shoppen en er een heuptas als cadeau bij krijgt. Is dat geen welkom cadeau? Verneem verder hoe u er aan kan komen. De Shop jas & krijg heuptas cadeau actie gaat zeker knallen.

Shop jas & krijg heuptas cadeau actie bij Marc O’Polo

Marc O’Polo gaat met alle seizoenen mee en ontwikkelt zelfs trends. Trends die vaak genoeg worden overgenomen door andere ‘brands’. Maar dat is allemaal een ander verhaal. Nu leunt de tijd tegen de koudere seizoenen aan en het wordt anders kleden. Een beetje dikker en een jas mag er zeker niet bij ontbreken. Ook op dat gebied heeft Marc O ‘Polo veel om aan te bieden. Vooral als u over straat moet voor het werk, school of andere gelegenheden wilt u goed ‘verpakt’, maar toch goed gekleedt uit ‘t huis.

Voor zowel dames als heren heeft Marc O’Polo jassen in verschillende uitvoeringen en kleuren. We zouden best een paar kunnen noemen, maar dan halen we de spanning van af. U mag van ons zelf op ontdekking gaan. Verrast zult u zeker wel zijn. De verrassing houdt in dat u bij aankoop van een jas of mantel uit de Marc O’polo collectie Herfst-/Wintercollectie een practige heuptas cadeau krijgt. Wel is er een voorwaarde aan verbonden. De waarde van uw jas of mantel moet minstens € 279,- bedragen. Dan pas kunt u de kortngscode: BELTBAG gebruiken. De prachtige heuptas die u zult ontvangen is gefabriceerd van doorgestikt nylon, dus byzonder stevig. Wacht wel niet te lang, want deze actie is slechts tot waar de voorraad strekt. Daarnaast is het ook NIET combineerbaar met andere acties.

Schrijf een review