Shop en ontvang een korting tijdens pasen bij Zoo Adventure

Geldig vanaf tot

Shop en ontvang een korting tijdens pasen bij Zoo Adventure
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Als het gaat om het bedekken van de voeten oftewel schoeisel moeten we niet te lichtvaardig mee omgaan. Bijna de gehele dag gebruiken we onze voeten o op te lopen en het is dus aan te raden om deze goed te beschermen. Gaat u dus sporten, werken of een andere activiteit uitvoeren? Zorgen voor goede schoenen. Bent u een liefhebber van outdoor ( buiten bezig zijn)? Trekt u het liefst van die stoere laarzen aan? Dan is het aan te raden deze aan te schaffen via Zoo Adventure. De laarzen die u kunt aanschaffen worden veelal gebruikt bij het uitvoeren van activiteiten zoals de Manege en paardensport, Natuur en boswandelingen, Vissen en ook Hondentrainingen. Ze zijn dus lekker stevig, duurzam en zitten ontzettend lekker.

Van Zoo Adventure krijgt u zeker wel hulp bij het uitkiezen van een geschikte laars. U krijgt gebruiksadvies & onderhoudsadvies, maatadvies en ook nog de mogelijkheid om te passen met binnenzolen( nodig vanwege medische redenen). Dames en heren mogen de collectie doorzoeken en kiezen. Ook zijn er voldoende accessoires te vinden om uw laarzen te onderhouden en of maximaal te gebruiken.

 

Paaskorting bij Zoo Adventure

Bent u op zoek naar een outdoorlaars van hoge kwaliteit? Schaf dan zo snel als mogelijk een goede laars aan voor en zeer scherpe prijs. Doet u dat tgedurende dagen en wel tot en met 22 april 2019? Dan mag u een EXTRA korting van € 20,- per paar laarzen verwachten bij Zoo Adventure. Dit in verband met de speciale paaskorting die van kracht is. U kiest wat u nodig heeft en bij afronden maakt u gebruikt van de speciale promotiecode: PASEN2019 om in aanmerking te komen voor de korting. Bespaar aardig op goed laarzen en koop dus online bij Zoo Adventure. Ook mag u GRATIS verzending tegemoet zien. Nog een pluspunt dus.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

 

Reageer