Shop bij Drogisterij.net en ontvang heel veel korting!

Geldig vanaf tot

Shop bij Drogisterij.net en ontvang heel veel korting!
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Lichaamsverzorging is natuurlijk nodig. Het is netjes en houdt u bovendien ook nog gezond. Drogisterij.net is ook zo een zaak/webshop die ervoor zorgt dat u uw gezondheid en netheid op peil kan houden. Gaat het om verzoring van het totaal lichaam? Dan kunt u heel veel bestellen zoals producten voor de haarverzorging, scheerartikelen , gebitverzorgingsartikelen en meer. Reden genoeg om de webshop te bezoeken en te profiteren van scherpe prijzen en ook nog kortingsacties.

Regelmatig kortingsacties bij Drogisterij.net

Dé webshop voor uw lichaamsverzorgingsartikelen heeft de komende dagen een kortingsactie op bepaalde merken. De aangegeven kortingen gelden op het totaal assortiment. U mag tot en met 28 januari onder andere profiteren van kortingen op de onderstaande merken:

  • 25% Korting op alle scheerartikelen van het merk Wilkinson voor man en vrouw
  • 20% Korting op het merk Diele- op onder andere Diele keelpastilles 
  • 25% Korting op ALLES van het merk Canderel-Producten om af te vallen, voeding, Suiker en Zout, Dispensertabletten

En als superaanbieding hebben ze ook nog een speciale korting op producten van het merk Modifast Intensive. U krijgt op deze producten 25 procent korting tot en met 18 februari 2018. Deze Modifast procten zijn een gemakkelijk en bovenal gezond alternatief voor dagvoeding. U kunt uw gewicht met deze subsituut voeding goed onder controle houden. U vervangt in principe uw ontbijt , lunch en ook het avondeten met Modivast Intensive Muesli appel/kaneel. Maak het dus tot een deel van uw program als u aan het afvallen bent.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Shop bij Drogisterij.net en ontvang heel veel korting!
Gemiddeld 10 op basis van 3 reviews

Reageer