Shabbies Amsterdam SALE: 20%-30% DISCOUNT op geselecteerde items

Geldig vanaf

Shabbies Amsterdam SALE: 20%-30% DISCOUNT op geselecteerde items
success 100%

Bij Shabbies Amsterdam kunt u eindeloos shoppen op schoenen, tassen, accessoires, meubels en ook nog items voor de kinderen. Deze online shop probeert u een geheel andere ervaring te doen beleven dat dat u reeds gebruikelijk bent. Men wilt u een  pure, mooie en realistisch gevoel weergeven met de items die zijn opgenomen in het assortiment.

MYSHABBIESSTYLE, spread the style

Bij Shabbies Amsterdam gaat het vooral om het zich goed voelen in/met de kleding, schoenen en andere items die ze aan de man brengen. Heeft u reeds aangekocht? Voelt u zich heel lekker? Deel het dan op Instagram of Facebook. Stuur een foto op. Er is kans om € 200,- aan shoptegeod te winnen. Nog niet besteld online? Dan moet u zich laten motiveren door deze bekendmaking. Shop voordelig bij Shabbbies Amsterdam en win er weer iets voor terug.

Sale bij Shabbies Amsterdam: 20%-30% minder op geselecteerde items

Vanaf 11 juni mag u het assortiment van Shabbbies Amsterdam bekijken. Wilt u een upgrade van uw stijl of gewoon een andere uitstraling wekken? Shabbies heeft genoeg items die u kunnen helpen om een comfortabele doch unieke stijl te bezigen. En als extra mag u de komende periode rekenen op scherpe afprijzingen op geselecteerde items. U krijgt 20%-30% korting tijdens deze SALE van Shabbies Amsterdam. Bekijk het assortiment online en bestel. Wacht niet te lang, voorkom teleurstelling.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

 

Shabbies Amsterdam SALE: 20%-30% DISCOUNT op geselecteerde items
Gemiddeld 10 op basis van 1 reviews

Reageer