Shabbies Amsterdam SALE: 20%-30% DISCOUNT op geselecteerde items

0 ervaringen

Bij Shabbies Amsterdam kunt u eindeloos shoppen op schoenen, tassen, accessoires, meubels en ook nog items voor de kinderen. Deze online shop probeert u een geheel andere ervaring te doen beleven dat dat u reeds gebruikelijk bent. Men wilt u een  pure, mooie en realistisch gevoel weergeven met de items die zijn opgenomen in het assortiment.

Shabbies Amsterdam SALE: 20%-30% DISCOUNT op geselecteerde items 1

MYSHABBIESSTYLE, spread the style

Bij Shabbies Amsterdam gaat het vooral om het zich goed voelen in/met de kleding, schoenen en andere items die ze aan de man brengen. Heeft u reeds aangekocht? Voelt u zich heel lekker? Deel het dan op Instagram of Facebook. Stuur een foto op. Er is kans om € 200,- aan shoptegeod te winnen. Nog niet besteld online? Dan moet u zich laten motiveren door deze bekendmaking. Shop voordelig bij Shabbbies Amsterdam en win er weer iets voor terug.

Sale bij Shabbies Amsterdam: 20%-30% minder op geselecteerde items

Vanaf 11 juni mag u het assortiment van Shabbbies Amsterdam bekijken. Wilt u een upgrade van uw stijl of gewoon een andere uitstraling wekken? Shabbies heeft genoeg items die u kunnen helpen om een comfortabele doch unieke stijl te bezigen. En als extra mag u de komende periode rekenen op scherpe afprijzingen op geselecteerde items. U krijgt 20%-30% korting tijdens deze SALE van Shabbies Amsterdam. Bekijk het assortiment online en bestel. Wacht niet te lang, voorkom teleurstelling.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

 

Schrijf een review