Secure your home with Home8 alarm: scherpe afprijzingen op 3 geselecteerde items

Geldig vanaf tot

Secure your home with Home8 alarm: scherpe afprijzingen op 3 geselecteerde items
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

U kunt nooit te veilig wezen thuis. De dieven liggen altijd op loer om hun slag te slaan en u moet dat zeker in de gaten houden. Er zijn diverse preventieve veiligheidsmaatregelen die u kunt treffen. U kunt bijvoorbeeld camera’s laten plaatsen en alarm laten plaatsen thuis. En als het kan ook een hond erbij. Daarnaast zijn er ook pakketten die ook melden voor andere huiselijke gevaren zoals brand en lekkages. De vraag is natuurlijk: Welk systeem is het best? House8alarms heeft zeker een antwoord voor u in deze. Er zijn meerdere! En House8alarms staat klaar om u te helpen met de beste keus afgestemd op uw situatie.

Home8 voorziet ALLEEN van topmerken

Veiligheid is geen zaak om mee te spelen. Daarom is het belangrijk om te weten welke producten u afneemt en waarvoor. Home8 werkt samen met merken die u kwalitatief heel goede producten garanderen. Het gaat onder meer om: Amazone Echo, Nest, Apple Watch, IFTTT, Dropbox, Honeywell, Google Home en Philips Hue. Stuk voor stuk heel goede merken. En als toetje kunt u de Home8 App installeren om een gemakkelijk overzicht te hebben over de apparatuur.

Home8 works with - Home8 works with

Actie op geselecterde top items bij Home8

De komende periode kunt u het veiligheidsgevoel opkrikken thuis met de aanschaf van een paar items bij Home8. U vindt er van alles als het gaat om de beveilging. Nu heeft Home8 wel op 3 geselecteerde items een  kortingsactie lopen. Deze actie is ter viering van de lancering van de hernieuwde website waar u veel beter geholpen zal kunnen worden. De items in de aanbieding zijn:

  • Val & Paniek Carebox- afgeprijsd van € 149,- naar € 129,-
  • Mini Cube Camera – van € 99,- naar € 89,-
  • Binnen/Buiten beveiliging Starter Kit – afgeprijsd van € 499,- naar € 459,

U kunt de items beter bekijken(specs enz.) op de nieuwe website van Home8. Beveilig uw huis beter!

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Secure your home with Home8 alarm: scherpe afprijzingen op 3 geselecteerde items
Gemiddeld 10 op basis van 1 reviews

Reageer