0 Comments

Daarbovenop pakt u niet alleen thuis , maar ook over de weg voordeel met Energiedirect.nl. Download u de Tankey app als klant van Energiedirect.nl dan boft u extra. U krijgt dan 5 cent extra korting per liter brandstof , bovenop de pompprijs. Dit kan bij ongeveer 200 aangesloten tankstations over geheel Nederland.

Het tarief voor 1 jaar vast voor groene stroom en CO2 gecompenseerde gas is  € 1.422,09 per jaar + € 50,- cashback bij het sluiten van dit contract. Het 2-jarig contract voor groene stroom en CO2 gecompenseerde gas kunt u al sluiten voor het bedrag van € 1.415,07 per jaar + € 100,- cashback. Het extra voordeel van cashback is tijdelijk dus wees er snel bij. PSV en Energiedirect.nl zijn partners en dat mag niet ongemerkt blijven . Er is daarom ook een speciale actie waarbij u voor 2 jaar vast groene stroom en CO2 gecompenseerde gas € 1.465,07 per jaar betaald . Als toevoeging krijgt u een PSV shirt + € 50,- fanstore tegoed erbij.

De kosten zijn berekend bij een verbruik van 2900 kWH en 1300 m³ gas . Om uw voordeeltarieven te weten kunt u dan inloggen en uw gegevens invoeren voor een juiste kostencalculatie.

Aanbiedingen.com uw specialist in aanbiedingen !

Leave a Reply