Schaf een houten horloge aan en laat het GRATIS graveren bij Hottot.nl

Geldig vanaf tot

Schaf een houten horloge aan en laat het GRATIS graveren bij Hottot.nl
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Het is soms heel leuk om iets aparts aan te trekken. Het kan gaan om een kledingstuk, schoen of  accessoires. Het geeft echt een speciaal gevoel. Maar dan komt het! U moet wel weten waar de aparte zaken te vinden. Hottot.nl kan u in ierder geval helpen met een deel. U kunt namelijk online uw houten horloges bestellen. Houten horloges? Ja, dat klopt! De horloges van Hot & Tot worden gemaakt uit hout. Elk stuk hout is uniek, hetgeen zorgt voor een aparte uitstraling voor elk horloge. Bedankt u de natuur maar daarvoor.

Hot&Tot geeft altijd een extraatje mee!

Bij het bestellen van een horloge mag u er van verzekerd zijn dat u een apart stuk in huis haalt. Daarnaast zijn er een paar voordelen die Hot&Tot biedt. U krijgt onder andere:

  • GRATIS horlogetool om uw bandje in te korten
  • Bij een bestelling vanaf €50,- krijgt u GRATIS verzending
  • Levering van de bestelling geschiedt binnen 1 werkdag

Voor vde maand maart is er ook nog een extraatje erbij. Tot en met 31 maart 2018 mag u gratis laten graveren op uw houten horloge. Het kost normaal €14,99 om te graveren, maar u krijgt het tijdelijk kosteloos erbij.  U plaatst uw bestelling en bij het afronden gebruikt u de kortingscode: 20gratisgarvering18. Met deze handeling bevestigd u dat u gaat voor het gratis graveren.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Reageer