Schaf de hippe Sweakers aan voor uw kinderen aan bij Ockyz.

Geldig vanaf tot

Schaf de hippe Sweakers aan voor uw kinderen aan bij Ockyz.
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Het is zomer! Lekker veel te doen samen met de kinderen. Nu is de tijd om zoveel als mogelijk te doen. Heeft u al een schema gemaakt met de aktiviteiten en plekken die het gezin gaat bezoeken? We nemen aan dat u veel gaat zijn op kampen, buitenlandse vakanties en dergelijke. De meest van deze plekken hebben veelal tenminste één ding gemeen: zwembaden. U zult dus zwemkleding en andere accessoires moeten aanschaffen voor het gezin. Waar zult u de meest hippe zwemkleding en accessoires vinden voor uw kinderen? Nog geen idee? Misschien moet u dan kennis maken met Ockyz.

Wat voor zaak is Ockyz precies?

Ockyz is online webwinkel die u voorziet van zwemkleding en spullen voor uw kinderen. Er wordt voor zowel de jongens als meisjes heel goed gezorgd. Het assortiment bestaat uit heel fris ogende zwempakken (bikini’s, one-piece zwempakken) en stoere zwembroeken voor de jongens. Vanaf € 14,95 heeft u al een heel mooie bikini of zwempak. Ook speelgoed voor langs het zwembad of strand zult u er vinden. Bij Ockyz gaat het om het gemak. Op één plek vindt u alles. Is uw bestelling groter dan een bedrag van €25,-? dan mag in in NL rekenen op GRATIS verzending. De kosten worden geheel gedekt door Ockyz.  Schaf dus Ockyz zwemkleding aan en profiteer.

Sweakers voor extra veilig spelen

Het is leuk tijdens  en de kinderen zullen zeker wild enthousiast zijn lekker te gaan zwemmen. Lekker een frisse duik nemen en hun zwemvaardigheden op een leuke manier opvijzelen. Maar als ouders/verzorgers weten we allemaal dat we met kinderen nooit voorzichtig genoeg kunnen zijn. Vooral op drukke plekken zoals publieke zwembaden en stranden. even een moment geen focus op de kinderen en OEPS ze glijden uit. Met alle nare gavolgen van dien. Natuurlijk gebeurt er niet altijd iets ernstigs, maar te voorzichtig kunnen we nooit zijn.

Gelukkig heeft Ockyz een uniek product op de markt gebracht om het uitglijden te bepereken. Dat zijn de Sweakers. Sweakers is speciale anti-slip footwear met te gekke designs die uw kinderen kunnen aandoen om ongedwongen en veilig te kunnen spelen bij zwemgelegenheden. De term SWEAKER betekent niets anders dan SWIMMING SNEAKERS. SWEAKERS hebben de volgende kenmerken: 

  • open tenen;
  • licht van gewicht;
  • zijn antibacterieel;
  • ze gaan maar liefst 4 schoematen mee ( kosten u minder dan €5,- per schoenmaat).

Allemaal kenemerken die wijzen naar veiligheid en comfort tijdens het spelen. Haal uw Sweaker vanaf €14,95 bij Ockyz.com. Bestel vandaag nog een hippe Sweaker voor uw kroost. U zult het verschil inn kleine ongelukjes merken.

Reageer