0 Comments
This offer has expired.
Expires:
success 100%

Bent u zich aan het opmaken om het huis op te knappen? Wilt u de badruimte daarmede ook direct aanpakken? Dan gaat u de specialistische hulp van Saniweb nodig hebben. Laat u inspireren en adviseren door dé online specialist als het gaat om sanitair. Bij Saniweb haalt u online alles dat te maken heeft met badkamers zoals tegels, badkamermeubels en ook andere losse sanitair producten. Gewoon alles om uw badkamer in te richten.

Zie uw badkamer in 3D!

Saniweb doet er een schepje bovenop. Normaliter krijgt u een tekening onder ogen die uw badkamer zal moeten voorstellen na opzet op renovatie. Dat geeft u een idee, maar alles lijkt dan nog zo plat. Saniweb geeft daar gestalte aan met hun 3D ontwerptool. Ontwerp eenvoudig daarmee uw nieuwe badkamer online en geniet direct van de live 3D view. U wordt in de gelegenheid gesteld om bijvoorbeeld verschillende stijlen en opstellingen te proberen. Gebruik de tool, uw fantasie, de beschikbare materialen( tegels, toilet, verlichting en meubels) en zie het resultaat direct. Mooier kan het niet!

Voordelen van het shoppen bij Saniweb

Saniweb komt alle klanten tegemoet op verschillende manieren. Op alle producten heeft u alvast minstens 3 jaar garantie. Bent u zelf een klusser? Dan kunt u natuurlijk direct aan de slag, maar in het ander geval kan Saniweb u wel assisteren met de Montage Service. Alles wordt dan geplaatst volgens de geldende standaarden.

Hoe wilt u betalen? Deze vraag is bewust zo gesteld, omdat Saniweb u vrij laat in keus. U betaalt dus zoals u wilt, maar de centen moeten er natuurlijk wel komen. Een paar opties zijn iDeal, AfterPay, VISA en Mastercard.

Saniweb presenteert u voordelen voor 2 weken!

Saniweb gaat de komende 2 weken lekker los. Er zijn namelijk een paar acties gelanceerd waarvan u zeker notitie moet nemen. Wie weet heeft iets nodig en komt dat voor tussen de items. De onderstaande acties zijn gelanceerd:

  • U mag profiteren van 10% korting op BEN Keramiek, Schaf heel mooie keramische items aan tegen een zeer leuke actieprijs;
  • 10% korting op ALLE items van het merk ZACK. Hierbij gaat het voornamelijk om stijlvolle RVS woonaccessoires;
  • 10% korting op meubels & speigels van de merken BEN, Saqu, Bauer Mobel, Primabad + Thebalux.

Een hele hap voordeel om te scoren. U heeft daartoe de kans tot en met 22 spetember 2019. Go get it!

 

Leave a Reply