SANIWEB all out: tot wel 7% stapelkorting op complete ruimtes

0 ervaringen
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Kijkt u naar de badruimte en voelt zelf aan dat er verandering nodig is? Wilt u verbouwen en een beetje stijl aan toevoegen? Dan is SANIWEB dé shop die u zal assisteren, adviseren en inspireren bij het aankopen van items. Het assortiment van SANIWEB zal u helepen om de totale ruimte om te toveren tot een waardige bad-en/of toilteruimte. Daarnaast krijgt u ook nog de garantie op de beste prijs/kwaliteit verhouding met additionele kortingen. Echt om uw slag te slaan!

SANIWEB all out: tot wel 7% stapelkorting op complete ruimtes 1

Stapelkorting dé optie bij SANIWEB

Hoe meer u koopt, des te meer korting u krijgt. Dat garandeert SANIWEB u! Hoe werkt het? Kies uit verschillende productgroepen items en profiteer van de stapelkorting. Het start met een minimale afname van 3 items uit verschillende productgroepen(4% EXTRA korting). Komt er een itemuit een andere productgroep bij? Dan krijgt u 1% EXTRA korting bij. U mag items plaatsen in uw winkelwagen tot minimaal 6 verschillende productgroepen om te profiteren van de maximale 7% EXTRA korting.

Bekijk de productgroepen waaronder toiletten, kranen, wastafels, tegels, douches, meubels, baden en andere accessoires. Kies en haal uw stapelkorting binnen.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Schrijf een review