0 Comments
This offer has expired.
Expires:
success 100%

Sanidirect staat bekend om de badkamers die ze mooi gemaakt hebben.Wilt u uw badruimte ook ‘upgraden’ tegen een fatsoenlijke prijs? Schaf dan hetgeen u nodig heeft voor de aanpassing aan bij deze specialist in badruimten.

Waaruit kunt u allemaal kiezen? Sanidirect heeft een ruim assortiment aan onder andere badkamermeubels, toiletten, spiegels, kranen, wastafels, douches, tegels, badkameraccessoires en nog veel meer. U bent er zelfs praktisch voor complete badkamers op het juiste adres. Sanidirect zorgt er gewoon voor dat u een heel andere ervaring zult genieten bij het binnen stappen van uw badruimte.

Sanidirect inspireert graag

Wilt u eens eindelijk uw badruimte aanpakken, maar weet niet waar te starten? Het lijkt een hele klus te zijn, vooral als u niet precies weet waar te starten. Gelukkig is Sanidirect er om u te inspireren. Op regemaltige basis kunt u handige tips en opzet plannen voor een totale badkamer nalezen. De kans is zeer groot dat u dan wat inspiratie zult opdoen en dat zal toepassen thuis.  De blog van Sanidirect voorziet u dan van de nodige informatie.

Sanidirect actie: 10% discount op ALLE kranen

Zoals eerder aangegeven voorziet Sanidirect in van het meeste dat nodig is om uw badruimte te transformeren. Zo ook kranen! Het assortiment van Sanidirect bestaat uit verschillende soorten kranen. U kunt onder andere bestellen regendouches, douchekranen, badkranen, fonteinkranen, bidetkranen, inbouwkranen, douches en kraan toebehoren.

Een kraan wordt heel vaak gebruikt in huis. In de keuken, het bad, het toilet of buiten in de tuin is het nodig om een kraan te hebben. Water hebben we regelmatig nodig en het moet uit een stevige kraan stromen ( bestendig tegen veelvuldig gebruik). Sanidirect voorziet u van een breed assortiment aan kranen van verscheidene merken. U vindt voor elke ruimte de geschikte kraan. En om het voordeel merkbaar te maken krijgt u op ALLE kranen 10% korting. Profiteer van deze aanbieding en houdt meer geldt over voor andere spullen om uw badruimte  mooi te maken.

 

Leave a Reply