Samsung Galaxy Fit Watch cadeau bij aanschaf Samsung S20 (GSMWEB.NL)

0 ervaringen
Geldig tot:

Een Samsung Galaxy Fit Watch cadeau bij aanschaf Samsung S20 via GSMWEB.NL. Is dat niet prachtig? U heeft dan gelijk een toestel met een heel goed te gebruiken accesoire erbij. Via GSMWEB.NL kunt u een Samsung S20 aanschaffen via verschillende providers. U kiest dan zelf welke combinatie van het toestel en belminuten u wilt en via welke provider u een contract wenst af te sluiten. Feit is dat GSMWEB.NL u kan faciliteren.

Samsung Galaxy Fit Watch cadeau bij aanschaf Samsung S20 (GSMWEB.NL)

GSMWEB.NL heeft bekendheid verworven vanwege het feit dat ze binnen Nederland de grootste prijsvechter is op de mobiele markt.U wordt in de gelegenheid gesteld om heel voordelige contracten af te sluiten als hat gaat om SIM ONLY en contracten met toestellen. Daarbij valt te kiezen uit verschillende providers. In het geval van een contract met de Samsung S20 aan verbonden valt te kiezen uit de providers: BEN, TELE2, Hollandsnieuwe, T-Mobile, Vodafone, KPN en Telfort. Dat geldt voor zowel de nieuwe contracten als de verlengingen. Bij het afsluiten van een contract of het verlengen en de keus voor een Samsung Galaxy S20 4G 128GB krijgt u een GRATIS Galaxy Fit (t.w.v. €99,-).

Stay Active actie Samsung Galaxy S20

Bent u gecharmeerd van de nieuwe Samsung Galaxy S20 series? Bent u niet bij kas om het aan te schaffen? Geen nood! schaf deze dan aan via een toestelkrediet welke wordt aan geboden door de verschillende providers, Dit toestelkrediet is een aflopend geoderenkrediet en heeft dus geen rente-of andere kosten aan verbonden. Bekijk dus de veschillende opties en kies een contract uit met de gewenste duur en het bedrag. Gevonden? Mooi! dan krijgt u de Galaxy Fit Watch die een waarde heeft van €99,- GEHEEL GRATIS!

Let op! Geld lenen kost geld, dus doe het op deze manier en bespaar op kosten. Deze actie van GSMWEB.nl duurt tot en met 12 april 2020. Maak dus gebruik van deze periode om de verschillende aanbiedingen te bestuderen en de voordeligste te kiezen. Aanbiedingen.com staat klaar om u dagelijks tot in uw luie stoel te voorzien.

Schrijf een review