SALE op items in de SALE: tot wel 40% EXTRA korting bij Intens Wonen

Geldig vanaf tot

SALE op items in de SALE: tot wel 40% EXTRA korting bij Intens Wonen
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Verander uw leefomgeving. Breng er meer leven in. Bij Intens Wonen kunt u tal van meubels en ook andere items online bestellen die uw woongenot zullen verbeteren. U vindt er onder andere dus zitmeubelen, kasten, tafels, vloerkleden, verlichting, woondecoratieve items en meer. Het heel assortiment kunt u krijgen tegen de laagste prijsgarantie. Intens Wonen staat achter deze uitspraak!

Showroommodel Eleonora eiken eettafel met kruispoot 200 cm

Aanbiedingen in beeld bij Intens Wonen

Bij Intens Wonen is er ALTIJD een voordeel te halen. Altijd wel een goede deal af te snoepen op items die elders veel meer kosten. Wanneer staat een item in de sale bij Intens Wonen? De items die in de sale worden geplaatst zijn veelal de laatste stuks die nog op voorraad zijn of items waarvan Intens Wonen geen aanvulling meer kan doen. Soms zijn het ook showroommeubels.

Deze items mogen weg tegen de waanzinnigste prijzen. Soms zijn het wel kortingen van honderden euro’s. maar dat maakt niet uit, want Intens Wonen geeft u graag korting. De komende periode is er bijvoorbeeld een SALE op de items die reeds in de SALE zitten. U kunt nog eens korting krijgen dus. Kortingen tot een EXTRA 40%. Er is speciaal een selectie gemaakt van de items waaruit u mag kiezen. Wees er dus snel bij, het kan het laaste item zijn. En niet vergeten dat ELKE aankoop vanaf € 25,- u gratis verzending oplevert.

Tower Living salontafel 'Amanda` 135 x 75 cm

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

SALE op items in de SALE: tot wel 40% EXTRA korting bij Intens Wonen
Gemiddeld 6.4 op basis van 5 reviews

Reageer