Ritel.nl (Tele2) aanbieding: Voor slechts €30,- p/mnd 1GB data & 100 belminuten PLUS Samsung Galaxy S8 zonder bijbetaling!

Geldig vanaf tot

Ritel.nl (Tele2) aanbieding: Voor slechts €30,- p/mnd 1GB data & 100 belminuten PLUS Samsung Galaxy S8 zonder bijbetaling!
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Ritel is specialist in telecommunicatie en is online aanbieder van alles op het gebied van telecom en accessoires. Dat doen zij voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Als specialiteit hebben ze het aanbieden van combinatie pakketten. Het assortiment van Ritel bestaat uit telefoons , accessoires en inkt. Ze zijn kritisch en en zorgen ervoor dat ze het beste opnemen hun assortiment. Gewoon het breedste assortiment tegen de laagste prijzen online! Ritel zorgt er steeds weer voor dat klanten super tevreden zijn over de service en kwaliteit. Ritel heeft steeds aanbiedingen die zeker goed gebruikt kunnen worden. Het meest recente is de Samsung S8 combinatie aanbieding. Wat houdt het in? Onderstaand uitleg daarover.

Combinatiedeal Samsung S8/ 1 GB +100 minuten vanaf €30,- per maand

Ritel heeft een aanbieding lopen op een  nieuw  particulier 2 jaar contract van Tele2. U krijgt dit voordelig pakket met een Samsung Galaxy S8 zonder bijbetaling. Wat is het voordeel van het 2 jaar Tele2 contract? De voordelen van deze contract vorm zijn onder andere dat u kunt bellen , Sms’en en internetten in de hele EU, geniet van razendsnel 4G -ntewerk (internet) en er internet bundels zijn vanaf 1 GB. De prijsopbouw van het contract is ook heel duidelijk. De contractperiode is 2 jaar en de aansluitkosten zijn €30,-. Over de gehele periode(2 jaar) betaalt u €2,00 en €8,00 voor 1GB 4G data. Het toestelkrediet is over de 2 jaren per maand ver ook €30,00. En dat voor de Samsung Galaxy S8.

Wat is zo byzonder aan de Samsung Galaxy S8?

De S8 is een opvallend toestel met zijn EXTRA groot scherm en minimale randen. U kunt zonder moeite genieten van een gebogen 5.8 inch display met een resolutie van 2960 x 1440 pixels. Perfect voor het bekijken van video’s en het spelen van games, want er zijn geen zwarte balken meer rondom het scherm. Verder zit het zeer prettig in de hand. Daarnaast heeft de S8 heeft een sterkere processor dan zijn  voorganger( Exynos octacore 4GB) . Apps starten sneller op en de batterij gaat nog langer mee dan die van de S7 (20% minder energie wordt verbruikt). Het heeft een standaard geheugen van 64GB en u kunt aanvullen met een micro-SD kaart tot 256 GB.

Samsung heeft dit toestel stof- en waterdicht gemaakt en wel tot 1,5 meter (30 minuten onder water). De camera is verder ook opgekrikt naar 12 megapixel en heeft aan de voorzijde een compleet F1,7 lens en Smart autofocus. Dit zijn slechts een paar van de “features” van de Samsung S8. Ritel heeft kosten nog moeite gespaard om dit leuk pakket samen te stellen. Profiteer van dit voordeel!

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Reageer