Reolink beveiligingscamera tegen 15% korting bij Epine

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Nederland wordt samen met de wereld een beetje ‘grimmiger’ en het is dus aan te raden dat u veiligheid in acht neemt. Dat kunt u doen door uw have & goed, gezin en alle andere voor u belangrijke goed te beschermen. Een alarmsysteem of een camera beveiligingssysteem is vandaag de dag geen luxe meer. Deze systemen zijn tegenwoordig heel makkelijk vanaf uw mobieltje te ‘managen’. Natuurlijk moet u wel weten waar u de juiste systemen vandaan haalt. Epine Camerashop is dé shop die u helpt bij het veiligstellen van uw kostbare bezittingen.

Wat mag u verwachten van Epine Camerashop?

Bij Epine Camerashop vindt u een groot assortiment aan IP-camera’s en beveiligingcamerasets. U vindt er van een enkele IP camera naar complete camerasystemen. Heeft u nodig voor binnen of buiten, moet het bedraad of draadloos zijn? Epine Camerashop heeft zeker het beste in huis. Maakt u dus flinkgebruik van de gelegenheid om het beste aan te schaffen.

IP Camera’s & Beveiligingscamera sets

In het assortiment van Epine Camerashops vindt u mogelijk het ruimste assortiment aan IP Camera’s. Daarbij vindt u zeker voor binnen, buiten, PTZ of infrarood IP Camera en ook draadloze IP camera’s. Ook heeft Epine Camerashop een groot assortiment aan professionele en semi-professionele camerasystemen. Uw huis , kantoor of winkel zijn extra veilig met deze aansluitingen.

Reolink beveiligingscamera tegen 15% korting bij Epine

De maand oktober 2019 staat in het teken van extra beveiling. U krijgt namelijk een 15% korting op een specifieke beveiligingscamera, namelijk de Reolink RLK8-410B2D2.

Wat maakt de Reolink RLK8-410B2D2 zo speciaal? Met de volgende omschrijving zult u zelf wel begrijpen waarom deze camera’s zo speciaal zijn. De pluspunten van deze camera zijn onder andere:

  • De behuizing van deze camera’s is weer-en waterbestendig (IP66 certified)
  • Recorder uit te bereiden met 4 EXTRA camera’s
  • Afbeeldingen zowel dag als nacht te bekijken  via uw smartphone(in de app) en u ontvangt ook nog pushmeldingen bij calamiteiten
  • PoE techniek toegepast, waardoor er weinig kabels nodig zijn (Power over Ethernet)
  • Vlijmscherpe camera afbeeldingen ( Super HD resolutie zowel dag en nacht) door de 2560×1920 resolutie
  • Ingebouwde microfoons waarmee u via de RLC-10 camera’s vanuit een afstand mee kunt luisteren

De standaard prijs van deze cameraset is € 579,- per stuk (incl. BTW). U krijgt hierop dus een korting van 15% met gebruik van de promotiecode . Plaats uw bestelling en gebruik de promotiecode:DAG DIEF.  Deze deal loopt door tot en met 31 oktober 2019. Maakt u er dus flink gebruik van.

Schrijf een review